Traineeship Teamleiderschap – Samen groeien!

Traineeship Teamleiderschap – Samen groeien!

Iedereen heeft talent. Bij The People Group dagen we je graag uit om dat talent te signaleren, er iets mee te doen en het te laten groeien. Daarom investeren we graag in onze mensen. Op vorige week dinsdagmiddag was zo’n investeermoment. We organiseerden een Traineeship Teamleiderschap voor zowel teamleiders in spé als ervaren teamleiders. De middag stond in het kader van samen ontwikkelen. Iets wat we bij The People Group hoog in het vaandel dragen.

  • arbeidsmarkt
  • tpgindepraktijk
  • Ronald van der Mierden
  • 26 augustus 2020
  • 3 minuten leestijd

“Passievol leidinggeven werkt inspirerend en motiverend, zo help je iemand boven zichzelf uit te stijgen”, weet Paul ons te vertellen. We vroegen de HR-specialist ook naar andere karakteristieken die een goede teamleider volgens hem moet bezitten. “Een teamleider moet lef hebben om zowel fysieke als organisatorische obstakels weg te nemen. Daarnaast is een gevoel voor saamhorigheid erg belangrijk. Door nauw samen te werken met andere teams en teamleiders leer je van elkaars inzichten en bereik je meer dan wanneer je enkel vanuit je eigen visie werkt”, leert Paul ons.

Persoonlijke ontwikkeling bij The People Group

Bij The People Group wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van het personeel. Zo worden er regelmatig Traineeships of ontwikkeltrajecten opgestart en dat draagt bij aan het reilen en zeilen van de organisatie. Wanneer de skills van mensen groeien, plukt de organisatie daar de vruchten van mee en kunnen we onze klanten, partners en elkaar beter bedienen.

alt txt

Meer weten?

#

Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement