The People Group en GIS Specialisten: “Samen verder”

The People Group en GIS Specialisten: “Samen verder”

In de wereld van Geografische Informatie Systemen (GIS) zien we de laatste jaren ontzettend interessante ontwikkelingen. Daar groeit The People Group (TPG) graag in mee. Daarom bundelen TPG en GIS Specialisten hun krachten per 1 maart 2021. Beide organisaties hebben de ambitie om een flinke stap voorwaarts te zetten op het gebied van GIS. Met deze uitbreiding is TPG 18 GIS specialisten rijker.

  • Ronald van der Mierden
  • 01 maart 2021
  • 3 minuten leestijd

Samen verder

De samenwerking tussen de twee partijen is ontstaan om de maatschappelijke behoefte met betrekking tot GEO-ICT-vraagstukken nog beter te kunnen beantwoorden. Geografische informatie is hedendaags niet weg te denken en speelt een steeds prominentere rol binnen organisaties. Voornamelijk op het gebied van besluitvorming en besturing kunnen we niet meer zonder deze ruimtelijke gegevens. Neem een pandemie als waar we nu in verkeren als voorbeeld. Door diverse gegevens met elkaar te combineren, worden trends, situaties of problemen inzichtelijk gemaakt. Deze data wordt verzameld en inzichtelijk gemaakt met behulp van GIS. Op deze manier worden ruimtelijke verbanden en patronen in begrijpelijke taal in kaart gebracht. Aan de hand hiervan kunnen onder andere beleidskeuzes gemaakt worden en ontstaan er nieuwe mogelijkheden. The People Group en GIS Specialisten geloven strek in de kracht van GIS en zijn ervan overtuigd de oplossing te kunnen bieden rondom technische GEO-ICT vraagstukken.

Over TPG

Sinds 2008 beantwoordt TPG de meest uiteenlopende technische vraagstukken binnen zeven marktsegmenten. Bij TPG werken experts op het gebied van Bovengrondse Infrastructuur, Ondergrondse Infrastructuur, Bouw & Installatietechniek, Geo & Data, Industrie & Energie, Consultancy en Finance. Ontwerp, techniek en proces symboliseren de rode draad voor productontwikkeling en oplossingsgerichtheid. Daarbij neemt TPG beheer en onderhoud vanzelfsprekend voor haar rekening. Dit alles wordt georganiseerd en geoptimaliseerd middels software die in eigen huis wordt ontwikkeld.

 

Meer weten?

#

Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement