Bouw en Installatie

Met virtueel bouwen via Bouw Informatie Modellen (BIM) bieden wij hét inzicht om bouwprojecten sneller en efficiënter te ontwikkelen en beheren.

De wijze waarop we kijken naar de gebouwde omgeving verandert. In de nabije toekomst bestaat van alles een digitale tegenhanger, een Digital Twin. Voor gebouwen vormt BIM hierin de basis. Onze BIM-experts en bouwkundig modelleurs helpen opdrachtgevers op weg in deze nieuwe wereld.

Ga snel naar één van onze diensten

Projectondersteuning

Vragen jouw bouwkundig projecten om extra ondersteuning met de juiste expertise? Vast of op projectbasis? Op locatie of op afstand? Wij hebben de tekenaars, modelleurs, coördinatoren, werkvoorbereiders en planners in huis met de kennis die jij zoekt. En ook voor ervaren projectleiders bent je aan het juiste adres. Kenmerkend voor onze TPG-ers is dat ze deskundig, daadkrachtig en betrokken zijn, wat ze combineren met plezier. Wij bieden flexibele ondersteuning met kennis van zaken en op maat gesneden. Al 13 jaar met succes.

Meer weten?

Sjors Quirijnen

BIM Advisering

De bouwwereld digitaliseert, processen veranderen hierdoor en BIM wordt steeds vaker gevraagd. Bent jij in staat om aan de vraag te voldoen? En kan dat niet slimmer, handiger en sneller? Wij leveren gedegen BIM-advisering op bedrijfs- en projectniveau. Zo helpen we je bij het optimaliseren van processen, werkmethodieken, de projectinrichting, het BIM-plan, -protocol, tooling en automatisering. Met ruim 10 jaar ervaring bij grote én kleinere partijen begrijpen wij als geen ander hoe wij jouw organisatie verder kunnen brengen in de digitale wereld.

Meer weten?

Sjors Quirijnen

Digital Twin

De vraag naar een accuraat BIM model voor bouwprojecten in alle fases neemt steeds meer toe. Met de opkomst van BIM en het ‘Digital Twins’ idee zien we steeds vaker de koppeling naar systemen voor system engineering, planning, kosten of gebouwbeheer. Kan jouw organisatie wel voldoen aan deze vraag? Wij helpen je bij het uitwerken van jouw bouwkundige project in een BIM model. Geheel conform de gewenste standaarden en Informatie Levering Specificatie (ILS) voor ontwerp, uitvoering, productie of beheer. Waar nodig gekoppeld aan relevante systemen en indien gewenst op basis van een 3D laserscan.

Meer weten?

Sjors Quirijnen

Wil je meer weten? Neem contact op of bekijk onze blogs en events!