3D Visualisatie

Onze 3D visualisaties brengen jouw projecten tot leven

Creëer begrip bij stakeholders en maak weloverwogen keuzes middels 3D visualisatie van je project. Wij maken uiteenlopende visualisaties voor ieder project.

Demo aanvragen

Onze visie op 3D visualisatie

Wij geloven dat een hoge kwaliteit 3D visualisatie van enorme meerwaarde kan zijn voor jouw project. Onze ervaring is namelijk dat een 3D visualisatie de ruimte wegneemt die er is voor onbegrip of een andere interpretatie. Het zorgt ervoor dat iedereen hetzelfde beeld heeft. Naar een (bouw)tekening of een idee wordt er vanuit verschillende stakeholders (gebruikers, bouwers, engineers, ontwerpers, vergunningverleners) heel anders gekeken en vaak per individu een ander beeld gecreëerd. Een visualisatie neemt deze onrust weg! "Een plaatje zegt immers meer dan duizend woorden." 

Met onze visualisaties kunnen wij jouw projecten tot leven brengen en ervoor zorgen dat onnodige discussies of interpretaties tot het verleden behoren. Of het project zich nu in een enkele kamer afspeelt of uitstrekt over verschillende kilometers, wij visualiseren het met optimale tools tot de gewenste schaalgrootte.

Aanvullend op een 3D visualisatie kunnen we jouw model ook echt tot leven brengen en sfeer toevoegen zodat het nog meer als werkelijkheid wordt ervaren. Zo is het mogelijk om interactief door jouw model te lopen, maar ook om het echt te beleven met Virtual Reality.

Hoe je het model aanlevert maakt ons niet uit, dat is juist onze uitdaging. Van een schets op papier wat nog moet worden uitgewerkt naar een 3D model tot een volwaardig (BIM) model. Wij brengen ieder model tot het gewenste eindresultaat.

Benieuwd wat 3D visualisatie voor jouw project kan betekenen?

Vraag een demo aan

Meer weten?

Jeroen van de Wiel

Van intake tot 3D beeld

Een interactieve 3D omgeving geeft de ontwerper of toekomstige bewoner de mogelijkheid om interieur keuzes realtime aan te passen om zo het geheel volledig naar wens op elkaar af te stemmen. Neem als voorbeeld ons project aan de Hermanmoerkerklaan. Hierbij is het interieur van de woning te beleven en realtime aan te passen naar eigen smaak en alle functionaliteiten kunnen in de binnen- en buitenruimte worden toegepast. Verschillen in schaal of detailniveau? Een uitdaging die wij graag aangaan!

Wil jij je 3D visualisatie of animatie op een unieke manier presenteren, in je eigen huisstijl en als een echte beleving? Met behulp van onze uitgebreide kennis van Unity en Unreal is het mogelijk om een visualisatie of animatie aan te bieden in een maatwerk applicatie. Hierdoor wordt het mogelijk om de visualisatie of animatie binnen verschillende platformen te tonen die het mogelijk maakt om het op jouw specifieke manier te presenteren, bijvoorbeeld als onderdeel van een verkoopcampagne of als totaal beleving binnen een project.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?

Vraag een demo aan

Stappenplan 3D visualisatie

1Intake: inventarisatie wensen en verwachtingen
2

Maken van een eerste opzet

3Bespreken van concepten
4Uitwerken visualisatie of animatie
53D model gereed maken voor maatwerk applicatie
6Toevoegen laatste details en wensen

 Bekijk hier een aantal van onze projecten

Interactieve visualisatie Hermanmoerkerklaan

Meer weten over visualisatie? We komen graag met je in contact!

Maak een afspraak
Wil je meer weten? Neem contact op of bekijk onze blogs en events!