Ruimtelijke Ordening

Opstellen van alle ruimtelijke ordening plannen van concept tot dataset

Met zelf ontwikkelde tools stellen wij verbeeldingen en datasets op voor bestemmings-, wijzigings- of uitwerkingsplannen conform de meest recente RO standaarden en ondergronden.

 

Ondersteuning en advies in Ruimtelijke Ontwikkeling

Is die deadline van het project wel erg ambitieus? Is de capaciteit niet op orde of is er twijfel over de kwaliteitsborging? Geen zorgen, onze afdeling Ruimtelijke Ordening helpt graag bij het opstellen van verbeeldingen, het coderen van bestemmingsplannen en het digitaal raadpleegbaar maken van gebiedsgerichte plannen.

Met onze flexibele instelling, inhoudelijke ervaring en persoonlijke werkwijze zorgen we naast de productieve ondersteuning ook voor een adviserende rol. Omdat we geloven dat het altijd beter, sneller en slimmer kan, denken we graag met onze opdrachtgevers mee door het aandragen van (maatwerk) oplossingen en het introduceren van nieuwe projecten of diensten.

Benieuwd wat onze Ruimtelijke Ordening diensten voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wij komen graag met je in contact!

Meer weten?

Jeroen van de Wiel

Gebiedsgerichte besluiten

De wereld van de ruimtelijke ordening is zich langzaam aan het voorbereiden op de Omgevingswet. Zo ook binnen The People Group. Met behulp van de meest recente informatie vanuit verschillende bijeenkomsten, webinars en andere informatiestromen bereiden wij ons zo goed mogelijk voor.

Omdat de Omgevingswet zelf nog volop in ontwikkeling is, is het proces van voorbereiden dat ook. Heb je een vraagstuk of uitdaging of wil je gewoon eens sparren over de Omgevingswet, twijfel dan niet om contact op te nemen!

Sparren over de omgevingswet?

Maak een afspraak

 

De belangrijkste RO diensten op een rij

1Opstellen of aanpassen van verbeeldingen voor alle Ruimtelijke Plannen.
2Gereed maken van planteksten voor de publicatie op de landelijke voorziening.
3Coderen van ruimtelijke plannen tot foutloze, gevalideerde IMRO2012-datasets.
4Vigerende plannen voorbereiden richting de Omgevingswet.

Met trots werken wij voor

Terug naar Bovengrondse Infra
Wil je meer weten? Neem contact op of bekijk onze blogs en events!