Consultancy

Ruime ervaring met een probleem- en klantgerichte aanpak

Zowel in de bestaande operatie, als bij het opstarten van grote projecten en programma’s is er behoefte aan begeleiding bij het oplossen vraagstukken. Technisch complexe, bedrijfskundige en algehele besturings-problematiek. Onze consultants en projectmanagers zijn zeer bedreven en   ervaren om u volledig te ontzorgen bij het inrichten van de juiste oplossing -maatwerk- en succesvol te laten zijn.

Project- en interim management

Bij grote projecten en programma’s is het cruciaal om de juiste besturing in te richten. Of het nu gaat om Infrastructurele werken (glasvezel, 5G, energietransitie), innovatie of ICT projecten, bij The People Group | Consultancy hebben we alle disciplines in huis om projecten van A tot Z te begeleiden en onze klanten volledig te ontzorgen. We hebben voor alle benodigde disciplines gecertificeerde en zeer ervaren professionals die direct aan de slag kunnen.

Ook faciliteren wij interim management voor: tijdelijke waarneming bij zwangerschapsverlof, invulling vaste formatieplaats, aanvulling van het team met specifieke leidinggevende kwaliteiten of voor het begeleiden van een ‘change’. Onze managers zijn direct inzetbaar en hebben ruime ervaring. Afhankelijk van de gevraagde managementvaardigheden, competenties en ervaring zorgen wij voor de juiste inzet voor zowel korte als langere periodes. Naast de inzet van management op de lopende operatie hebben wij ook (change)managers beschikbaar voor de begeleiding van veranderprocessen. 

Onze vacatures bekijken

Meer weten?

Marcel Menting

Consultancy

Alle organisaties die groeien of willen optimaliseren lopen aan tegen bedrijfskundige vraagstukken. Of het nu gaat om strategische vraagstukken, organisatie inrichting,  capaciteitsuitdagingen, logistieke vraagstukken of contractuele ondersteuning, er zijn simpelweg niet altijd voldoende en daarvoor geschoolde resources intern voor handen om deze thema’s de juiste aandacht te geven. The People Group | Consultancy beschikt over zeer ervaren professionals op genoemde terreinen. We kunnen u ondersteuning bieden om de beoogde visie invulling te geven, waardoor groei gefaciliteerd wordt dan wel de bestaande bedrijfsvoering effectiever en efficiënter wordt. Het resultaat valt of staat met de juiste kennis. Onze professionals zijn beschikbaar om uw organisatie naar een hoger plan te tillen.

Enkele concrete voorbeelden waarmee wij kunnen helpen:

  • Advies visie, strategie en ondersteuning bij roadmaps en plannen van aanpak
  • Adviseren en vormgeving DC, UAV-GC en RAW contracten
  • Nieuwe werkpakketten helpen organiseren
  • Efficiënt organiseren capaciteit en kwaliteitsborging
  • Adviseren investeringsvraagstukken
  • Inrichting stakeholdermanagement voor uitrol
  • Adviseren combi-aanleg bestaande bouw (FttH, 5G, vervanging waternetten, e-aansluitingen laadpalen, etc.)
Onze vacatures bekijken

Meer weten?

Jasper Brouwers

Optimalisatie processen, data en IT

Voor het optimaliseren van processen hebben wij een uniek en bewezen concept genaamd ‘De Ketenkamer’.  Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse methodieken (VSM, Lean) en werkvormen (Agile). Met dit concept komen knelpunten naar boven en werkt de keten met ondersteuning van een coach zelf aan de verbeteringen.

We hebben alle disciplines beschikbaar om ketens (verder) te digitaliseren, waarbij de best-practice IT-systemen uit de Infra-wereld gebruikt worden. Gedurende het gehele bouw- en instandhoudingsproces wordt de (geplande) werkelijkheid digitaal en efficiënt verwerkt in de GEO-ICT- en workflowsystemen.

Er zit vaak veel waardevolle, ‘verborgen’ informatie verscholen in uw organisatie. Onze data-scientist is in staat deze informatie uit de data voor u zichtbaar te maken. Een heldere en presentabele visualisatie die nieuwe inzichten verschaft.

Onze vacatures bekijken

Meer weten?

Jasper Brouwers

Traineeships en opleidingsprogramma’s

Wij bieden HBO- en universitair geschoolden met een (Technische) Bedrijfskunde achtergrond zeer interessante traineeships aan. Deze Young Talents volgen een intensief opleidingsprogramma aangaande project- en programmamanagement en worden direct ingezet binnen ons werkveld. Met deze aanpak zorgen we er voor dat afgestudeerden een solide basis leggen voor hun loopbaan. Tegelijkertijd helpen we onze opdrachtgevers aan slimme, jonge, en enthousiaste talenten die door ons enerzijds en de klant anderzijds begeleid worden om de projecten van de toekomst te managen.

Naast het opleiden en begeleiden van Young Talents hebben we diverse opleidingsprogramma’s voor projectmanagers die werkzaam zijn in de telecom en energie. Deze trainingen worden zowel op locatie als online verzorgd. Een voorbeeld is ons trainingsprogramma voor projectmanagers ‘Fiber to the Home’.

Onze vacatures bekijken

Meer weten?

Marcel Menting

Wil je meer weten? Neem contact op of bekijk onze blogs en events!