Geo en Data

Combineren van geo-informatie biedt interessante mogelijkheden.

Onze specialisten meten geo-informatie met de modernste apparatuur. Ze maken, bewerken, beheren en presenteren de geo-informatie met diverse computersystemen (GIS).

Ga snel naar één van onze diensten

Landmeetkunde

Wij voeren voor diverse vooraanstaande opdrachtgevers landmeetkundige activiteiten uit. Onze specialistische landmeters hebben jarenlange ervaring en weten waar ze op moeten letten. Daarnaast zijn ze goed op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en meten ze met de modernste apparatuur. Van een nulmeting en maatvoering tot en met revisiemetingen en geo-informatie, ze ontwikkelen voor de omgeving een optimaal en gedetailleerd beeld. Het beheer en de presentatie van deze gegevens vindt plaats via een digitaal systeem (GIS/ CAD0078). De digitale weergave via een kaart maakt het ontwerpen en beoordelen van tracés eenvoudig en nauwkeurig.

Meer weten?

Danny Wouters

LiDAR

LiDAR (light detection and ranging) is het nieuwe meten! Het maakt gebruik van laserpulsen om de oppervlakte of de afstand tot een object te bepalen. Een veelbelovende slimme technologie binnen the Internet of Things (IoT). LiDAR kan dus ook processen optimaliseren en het dagelijkse werk comfortabeler maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op een eenvoudige manier de openbare ruimte in 3D te visualiseren, 3D modellen te maken en om snel metingen te verrichten. Alle GIS en CAD-software bevatten tooling om LiDAR data eenvoudig te importeren. Door het gebruik van LiDAR kan de uitvoer van metingen op locatie sterk gereduceerd worden. Wij zijn gespecialiseerd in LiDAR metingen die zeer betrouwbare data opleveren vanwege de hoge nauwkeurigheid van de metingen en de deskundigheid van onze medewerkers.

Meer weten?

Danny Wouters

Maatvoering

Voor complexe infrastructurele projecten is een nauwkeurige maatvoering essentieel. Wij beschikken over ruim 10 jaar ervaring op dit gebied. Onze ervaren maatvoerders en uitzetters maken gebruik van geavanceerde moderne apparatuur en zorgen voor een optimale kwaliteitsbewaking. Daarbij houden zij altijd de eisen en wensen van de opdrachtgevers in het oog. Hierdoor worden er betrouwbare resultaten opgeleverd in de vorm van (digitale) documenten en rapportages.

Meer weten?

Danny Wouters

Wil je meer weten? Neem contact op of bekijk onze blogs en events!