Industrie en Energie

Onze specialisten ontwerpen met de eisen van energiezuinigheid en veiligheid in het achterhoofd.

Het werk in industriële complexen vergt vakmanschap en alertheid op veiligheid. Door de ervaring van onze specialisten weten wij industriële installaties te ontwerpen die voldoen aan de vastgestelde eisen en die zijn ontworpen met energiezuinigheid in het achterhoofd.

Ga snel naar één van onze diensten

Engineering & Ontwerp

Kom niet voor verrassingen te staan met onze tracé-engineering! Een goede inventarisatie van de bestaande ondergrondse infrastructuur is essentieel om problemen te voorkomen tijdens de uitvoering van ondergrondse infrastructurele werkzaamheden. Met deze verzamelde gegevens en vanuit meer dan 10 jaar ervaring, optimaliseren wij ondergrondse infrastructuur tracés voor toonaangevende opdrachtgevers. Van tracé bepaling tot vergunning aanvragen en de ontwikkeling van ontwerptekeningen ten behoeve van gas, water, elektriciteit, warmte en koude netten. Vanuit onze kantoren in Nieuwkuijk en Almere of als projectondersteuning op locatie bij de opdrachtgever. Tevens zijn wij in staat om de meest geavanceerde software geautomatiseerde leidingnetten te engineeren voor enkele disciplines van deze ondergrondse infrastructuur.

Meer weten?

Frans Verheijen

Tekenwerk

Zorg ervoor dat het tekeningenbestand van de ondergrondse infrastructuur altijd up-to-date is. Wij beschikken over de grootste inhouse tekencapaciteit van Nederland en werken voor diverse A-merken voor wat betreft het wijzigingen van ondergrondse leidingen of de toevoeging van andere nieuwe data in bestaande digitale tekeningen. Tekeningen van de ondergrondse infrastructuur van gas, water, elektriciteit, warmte en koude netten. Ook de verwerking in diverse beheeromgevingen nemen wij voor onze rekening. Uiteraard doen we dit conform de geldende voorschriften en specificaties en de gemaakte afspraken. Is er externe capaciteit vereist? Dan leveren wij de gewenste projectondersteuning op locatie.

Meer weten?

Frans Verheijen

Dataverwerking

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is dat nieuwe ontwerpen of mutaties nauwkeurig worden opgenomen in de beheersystemen. Daarom ondersteunen wij onze opdrachtgevers dagelijks met het verwerken van data, al jarenlang met veel zorgvuldigheid. Naast onze deskundigheid omtrent diverse (GIS) beheersystemen leveren wij aanvullend hierop landmeetkundige activiteiten. Hiermee borgen we de accuraatheid in de registratie van mutaties. En mocht er geen beheersoftware voorhanden zijn dan bieden wij de mogelijkheid om met onze software dit proces te ondersteunen. Wij nemen het gehele proces uit handen, van ontwerp tot realisatie en beheer.

Meer weten?

Frans Verheijen

Wil je meer weten? Neem contact op of bekijk onze blogs en events!