Integrale diensten

Onze oplossingen voor de uitdagingen die de werkterreinen overstijgen.

Wij leveren software voor civieltechnische en ondergrondse infrastructuur door continue innovatie en optimalisatie van datagedreven en geogerelateerde processen. Dit doen wij door onze branchekennis te combineren. Het resultaat is eigen ontwikkelde slimme (online) software, advies bij specifieke ruimtelijke analyses en hands-on trainingen.

Ga snel naar één van onze diensten

Software & Services

Onze software experts zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van software gericht op het optimaliseren, standaardiseren en automatiseren van bestaande werkprocessen. Doordat ze beschikken over relevante en actuele informatie in de vorm van GEO data, kunnen zij snel de juiste beslissingen nemen. Het resultaat? Continue optimalisatie bij onze opdrachtgevers met als gevolg efficiëntie, kosten- en kwaliteitsvoordelen op korte en lange termijn.

Onze GEO en GIS experts adviseren en begeleiden onze opdrachtgevers bij ruimtelijke vraagstukken en (beleids-) beslissingen door hun kennis en informatie samen te brengen, te verbinden en te analyseren.

Producten bekijken

Meer weten?

Flip van der Valk

Trainingen

Maak effectiever gebruik van CAD en GIS software en vergroot het rendement uit de bestaande software en van de werkomgeving. Start met een hands-on training bij The People Group. Wij verzorgen trainingen op diverse niveaus op locatie bij The People Group. Daarnaast geven wij unieke incompany maatwerktrainingen op locatie op basis van specifieke wensen en doelen. Wij zijn official Bentley Training Partner!

Trainingsaanbod bekijken

Meer weten?

Bert Straver

Consultancy

Vanuit consultancy richten wij ons op het verder versterken van technische vraagstukken. Of het nu gaat om visie- en strategievorming, het inrichten van de besturing van een organisatie of keten, innovatie of ICT projecten, wij hebben alle disciplines in huis om projecten van A tot Z te begeleiden. Hiermee leveren wij een totaaloplossing voor technische business- en IT-vraagstukken. Ieder vraagstuk is uniek en vraagt daarom om een specifieke aanpak, van advies tot realisatie en om betrokken en deskundige professionals die het project in goede banen leiden. De start van ieder traject? Dat is een écht gesprek om te bepalen of we kunnen helpen bij jouw vraagstuk.

Meer weten?

Marcel Menting

Wil je meer weten? Neem contact op of bekijk onze blogs en events!