Ondergrondse infra

Meebouwen aan de onzichtbare infrastructuur

De ondergrondse infrastructuur is cruciaal voor het vervoer van basisvoorzieningen als drinkwater, elektriciteit, riolering en dataverkeer. Onze engineers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, onderhouden en beheren van deze ondergrondse infrastructuren.

Ga snel naar één van onze diensten

Engineering & Ontwerp

Kom niet voor verrassingen te staan met onze tracé-engineering! Een goede inventarisatie van de bestaande ondergrondse infrastructuur is essentieel om verrassingen en problemen te voorkomen tijdens de uitvoering van ondergrondse infrastructurele projecten. Met deze verzamelde gegevens en vanuit meer dan 10 jaar ervaring, optimaliseren wij deze ondergrondse infrastructurele tracés voor toonaangevende opdrachtgevers. Van tracé bepaling tot vergunning aanvragen en de ontwikkeling van ontwerptekeningen ten behoeve van telecom en CAI bij ondergrondse infra. Vanuit onze kantoren in Nieuwkuijk en Almere of als projectondersteuning op locatie bij de opdrachtgever. Tevens leveren wij de meest geavanceerde software om geautomatiseerde leidingnetten te engineeren.

Meer weten?

Bas van Laar

Tekenwerk

Zorg ervoor dat het tekeningenbestand van de ondergrondse infrastructuur altijd up-to-date is. Wij beschikken over de grootste inhouse tekencapaciteit van Nederland en werken voor diverse toonaangevende nutsbedrijven voor wat betreft het wijzigingen van ondergrondse leidingen of de toevoeging van andere nieuwe data in bestaande digitale tekeningen. Tekeningen van de ondergrondse infrastructuur van telecom en CAI bij ondergrondse infra. Ook de verwerking in diverse beheeromgevingen nemen wij voor onze rekening. Uiteraard doen we dit conform de geldende voorschriften en specificaties en de gemaakte afspraken. Is er externe capaciteit vereist? Dan leveren wij de gewenste projectondersteuning op locatie.

Meer weten?

Bas van Laar

Ondersteuning

Vanuit onze jarenlange ervaring met ondergrondse infra projecten zijn wij de aangewezen partij als het gaat om het faciliteren in de flexibele inzet van ervaren projectmanagement en leiderschap specialisten. Vast of op projectbasis en op locatie of op afstand. En als aanvulling op onze engineering en teken werkzaamheden voeren wij voor diverse vooraanstaande telecom en nutsbedrijven landmeetkundige activiteiten uit. Ook leveren en ontwikkelen wij geavanceerde software om de processen rondom het ontwerp, de realisatie en het beheer van de ondergrondse infra te begeleiden en vereenvoudigen.

Meer weten?

Bas van Laar

Wil je meer weten? Neem contact op of bekijk onze blogs en events!