Wie zijn wij

Al meer dan tien jaar beantwoordt thepeoplegroup™ de meest uiteenlopende technische vraagstukken. We zijn daarbij actief in vijf marktsegmenten: Bovengrondse Infrastructuur, Ondergrondse Infrastructuur, Bouw & Installatietechniek, Geo & Data en Industrie & Energie.

Als technisch specialist ontwerpen wij niet alleen producten en oplossingen voor deze marktsegmenten, maar nemen wij ook het beheer en onderhoud op ons. Ontwerp, techniek en proces vormen daarbij de rode draad. We organiseren en optimaliseren dit met software die wij geheel zelf ontwikkelen.

Missie & visie

MISSIE

thepeoplegroup™ ondersteunt bedrijven bij hun technische vraagstukken door middel van software, trainingen, de inzet van specialisten en state of the art apparatuur. Onze missie is: “Het leveren van technische producten, diensten en systemen die van meerwaarde zijn voor onze opdrachtgevers.”

Naast het oplossen en optimaliseren van technische vraagstukken, besteden wij veel tijd en aandacht aan samenwerking. We doen altijd een stap extra om ervoor te zorgen dat we onze afspraken nakomen. We hebben daarbij oog voor alle factoren die meespelen bij een project en maken ons hard voor een goede balans tussen de inzet van mensen en middelen.

Een gelijkwaardige werkrelatie staat bij ons hoog in het vaandel. Dit geldt voor zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers. Wij zien onze medewerkers als het kloppend hart van onze organisatie. Techniek is onze core business maar de technologie wordt ontworpen, ontwikkeld en geïmplementeerd door onze mensen.
VISIE

thepeoplegroup™ staat voor het inwinnen en bijhouden van informatie t.b.v. technisch beheer, aanleg, instandhouding, vernieuwing en uitbreiding van onder- en bovengrondse infrastructuren, gebouwen, installaties en software. Wij vinden het daarbij belangrijk dat we innovatieve uitvoeringsmethoden gebruiken, maatschappelijk verantwoord ondernemen en marktconforme prijzen hanteren.

Als organisatie zijn wij voortdurend op zoek naar producten en oplossingen die voldoen aan de veranderende wensen en behoeften van onze klanten en partners. Wij streven naar efficiënte werkprocessen, het bevorderen van ketenintegratie en flexibele ontzorging in zowel onze eigen organisatie als in die van onze opdrachtgevers.

Carrière

WERKEN BIJ ONS

thepeoplegroup™ is continu op zoek naar mensen die samen met ons willen werken aan het realiseren van onze visie en missie. Mensen met ambitie en gedrevenheid om deze ambitie te realiseren zijn bij ons altijd welkom voor een verkennend gesprek. Hierbij gaan we samen op zoek naar een passende invulling. Jouw kennis, kunde en competenties zijn bepalend voor de functie en bijpassende verantwoordelijkheden. Stuur je CV naar ons op voor een oriënterend gesprek of kijk op onze vacaturesite voor een overzicht van direct beschikbare functies. Reageer per e-mail

Certificaten & erkenningen

thepeoplegroup™ heeft de volgende certificaten en erkenningen:
Certificaat

VCU / VCA

Certificaat

NEN 4400

Certificaat

ISO 9001:2008

Certificaat

Verkeersveiligheidsaudit Rijkswaterstaat

Historie

 • 2006
  thepeoplegroup™ – ingenieurs & specialisten – is opgericht als projectenbureau, CADpeople™.
 • 2007
  Het projectenbureau is uitgebreid met een interne tekenkamer die onder de naam engineeringpeople™ bekend staat.
 • 2008
  Er is gestart met landmeetkundige activiteiten, infrapeople™, om onze klant op een breder vlak binnen de projecten te kunnen ontzorgen.
 • 2010
  De behoefte aan CAD-gerelateerde trainingen en software tooling werd hiermee dermate hoog dat er gezocht is naar een partij die dit binnen en buiten de groep kon verzorgen. Hierin zijn de eerste stappen gezet door oprichting van IT-PROpeople™.
 • 2011
  Ondertussen sloot het ingenieursbureau inspec™ zich aan bij de groep, waarmee ook het ontwerpen en auditeren van wegen tot de dienstverlening kan worden gerekend.
 • 2013
  scanopy™ is als entiteit onderdeel geworden van thepeoplegroup™ voor het verder doorontwikkelen en professionaliseren van de software diensten. De diensten en producten van IT-PROpeople™ zijn tegelijkertijd opgegaan in scanopy™.
 • 2015
  thepeoplegroup™ is aandeelhouder van ruimteschepper™.
 • 2016
  thepeoplegroup™ heeft in 4D Solutions BV een partij gevonden die kennis, kunde en ervaring heeft van gebouwen, BIM en asset management. 4D Solutions BV verzorgt projectmanagement, advies en beheer voor de technische informatievoorziening van gebouw beherende organisaties.
 • 2017
  Vanaf 1 januari 2017 profileren CADpeople, Engineeringpeople, Infrapeople, Inspec, Scanopy en 4D Solutions zich als één bedrijf: thepeoplegroup™. Het samenkomen van deze bedrijven zorgt voor technische kruisbestuiving en efficiëntere werkprocessen. Het brengt kennis en innovatie uit verschillende vakgebieden samen en daar profiteren onze klanten van.

Trots & Tevreden