Wij maken niet alleen de beste match

Wij maken niet alleen de beste match

We helpen je ook naar het beste resultaat! 

We kunnen natuurlijk vertellen dat we mochten meewerken aan een innovatief light rail project in Noorwegen en dat we daar ongelofelijk trots op zijn. Of dat we met VodafoneZiggo een unieke pilot hebben gedraaid om point-to-point aansluitingen volledig geautomatiseerd te ontwerpen, want ook daar zijn we best wel trots op. Of dat we voor VolkerWessels een portaal ontwikkelde dat overzicht en inzicht geeft in de gehele keten van projecten voor glasvezel aanleg. Maar om heel eerlijk te zijn weten we ook wel dat het eindelijk om jou draait en niet om ons. En wat wij als organisatie, met al die kennis en de mooie contacten, voor jouw carrière kunnen betekenen.

  • arbeidsmarkt
  • 10 februari 2020
  • 5 minuten leestijd

Het draait om jou

Uiteindelijk draait het binnen The People Group gewoon allemaal om de sollicitant. Jij wilt een leuke baan, een goede werkgever en als het even kan een gezellige vrijdagmiddag borrel. Dus misschien kunnen we beter vertellen op welke manier we jou kunnen helpen, om samen met ons de doelen te bereiken die jij wilt.

Laten we bij het begin beginnen. Onze naam zegt het namelijk al: The People Group - Ingenieurs & Specialisten. Waar veel bedrijven om ons heen zich enkel en alleen toeleggen op de commerciële recruitment trajecten, daar zijn we bemiddelende techneuten. En dat biedt voordelen, grote voordelen. Want wij weten hoe techneuten denken, wij weten hoe specialisten doen. Simpelweg omdat we het zelf zijn.

alt txt

Een stukje coaching maakt een wereld van verschil

Om maar een klein voorbeeld te noemen. Wij hebben een specialistische loopbaancoach in dienst. Iemand die weet hoe sollicitatietrajecten werkt en iemand die de gedachtegang van een techneut of specialist kent. Zoals onze coach zelf altijd zegt: ‘Onze techneuten zijn verschrikkelijk goed in het vak dat ze uitoefenen, maar niet altijd even goed in het vertellen waar ze goed in zijn.’ En dat is natuurlijk ontzettend zonde voor iedereen die belang heeft bij de beste mensen op de juiste plek. Daarom hebben we dus een loopbaancoach in dienst, die iedereen voor zijn of haar sollicitatiegesprek persoonlijk belt om het gesprek voor te bespreken.
Wat vind je moeilijk? Heb je nog zelf misschien nog vragen? En misschien heeft de coach zelf nog wel wat tips. Het zijn gesprekken die soms maar een kwartiertje duren, maar ze hebben al veel van onze sollicitanten net dat kleine duwtje in de juiste richting gegeven.

Een grote eye-opener of kleine tip kan vaak al net dat verschil maken. Juist omdat onze mensen heel goed zijn in het specialisme dat ze beoefenen, maar zichzelf vaak met een klein beetje hulp nog veel beter kunnen presenteren.

Zoals een van onze sollicitanten het zelf ooit zei: "Een verhaaltje over jezelf vertellen kunnen we allemaal wel. Maar wat je gaat vertellen en vooral hoe, daar hadden ze bij The People Group nog wel een paar tips voor. Ik heb er echt veel aan gehad."

Een stapje extra

Wij doen er alles voor om te zorgen dat de mensen die wij in bemiddeling hebben terecht komen op de plekken waar ze ook horen te zijn. En als we daar hobbels op de weg zien, dan helpen we je daar graag overheen. Want er is maar een ding waar we echt blij van worden. Als we de juiste techneut of specialist bij de perfecte opdrachtgever weten te plaatsen, pas dan is ons werk echt geslaagd.

Ben jij benieuwd naar de carrière mogelijkheden bij The People Group?

Ontdek jouw carrière kansen

Meer weten?

alt
#

Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement