End-to-end engineering

Digitaal werken in elke projectfase

Meer informatie?

Van ontwerp tot beheer

GeoSmartDesign

Deze ruimtelijke ontwerpsoftware helpt je bij het ontwerpen van infrastructurele netwerken, het reviseren van hiervan tot As-Built en de oplevering daarvan in de beheersystemen van netwerken.

LiDAR TO GO

LiDAR TO GO vormt het alternatief voor traditioneel landmeten en biedt een oplossing om snel en accuraat 3D-data te verzamelen. Met de gebruiksvriendelijke app kan iedereen digitaal inmeten zonder voorkennis of opleiding.

Organize

Organize biedt je een betrouwbare ondersteuning, zowel voorafgaand aan als tijdens de uitvoeringsfases van je project. Alle essentiële projectinformatie centraal en overzichtelijk op één plek.

Geheel ondersteunend

Ontwerp
Registratie
Documentatie
Resultaat

GeoSmartDesign

GeoSmartDesign is ons geavanceerde softwareplatform, specifiek ontwikkeld voor het automatisch ontwerpen van netwerken voor zowel bovengrondse als ondergrondse infrastructuur. Het is geschikt voor uiteenlopende typen netwerken.

Door de krachtige combinatie van automatisering en naadloze integratie binnen de digitale workflow, biedt het enorme efficiëntie. Het minimaliseert fouten en zorgt voor aanzienlijke tijdsbesparingen in elk project.

GeoSmartDesign

LiDAR TO GO

Met LiDAR TO GO ontvang je een totaalpakket voor het moeiteloos digitaal registreren van 3D-data. Dankzij de intuïtieve app kun je op een snelle en accurate wijze diverse 3D-gegevens verzamelen, zoals bijvoorbeeld kabels, leidingen, objecten en gebouwen.

De combinatie van onze software en een iPad geeft je de mogelijkheid om op een eenvoudig manier jouw assets digitaal te registeren als puntenwolk, video en foto's. Vanuit deze data zijn diverse exports mogelijk en zijn As-Built gegevens te bepalen.

LiDAR TO GO

Organize

Met real-time statusupdates en heldere datavisualisaties krijg je alle essentiële projectinformatie centraal en overzichtelijk op één plek. Dit alles in een gebruiksvriendelijke omgeving die samenwerking en efficiëntie bevordert.

Organize verandert de manier waarop je ruimtelijke infraprojecten beheert. Het online projectportaal biedt je een betrouwbare ondersteuning zowel voorafgaand als tijdens de uitvoeringsfase. Met Organize heb je altijd een visueel totaaloverzicht.

 

Organize

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement