Geo-ICT

Jouw partner in Geo-ICT expertise

Meer informatie?

Wat kun je van ons verwachten?

Locatie-onafhankelijke flexibiliteit

Onze mensen hebben de nieuwste software in de vingers, waardoor we een naadloze integratie met jouw projecten garanderen. Bij jou op locatie of bij ons op kantoor, onze focus ligt altijd op het leveren van topkwaliteit.

Passende expertise

Ons team bestaat uit junior analisten tot senior consultants. Zij zijn bedreven in meerdere technologieën en softwarepakketten waardoor wij altijd een passende expert voor jouw klus in huis hebben.

Partnerschap

We geloven sterk in kennisdeling; door onze expertise met jou te delen, zorgen we voor een wederzijds voordelige relatie. Zo komen we tot oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Wat kun je van ons verwachten?

Bevlogen
Stressbestendig
Nieuwsgierig
Oplossingsgericht

De kern van Geo-ICT

Geo-ICT is meer dan alleen gegevens op een kaart zetten. Het gaat om het begrijpen, analyseren en presenteren van geospatiale data op een manier die waarde toevoegt aan projecten en besluitvorming. Of je nu bezig bent met stedelijke planning, milieubeheer of infrastructuurontwikkeling, onze expertise in software zoals o.a. de complete ArcGIS suite, QGIS, FME, GeoServer, PostgreSQL/PostGIS en Azure Cloud zorgt ervoor dat je toegang hebt tot de beste oplossingen en kennis in de branche.

Unieke GIS oplossing

Waar de meeste aanbieders stoppen bij standaardoplossingen, gaan wij een stap verder. Onze in-house ontwikkelde GIS viewer en dashboard zorgen voor een krachtige, visuele ontsluiting van data - of het nu gaat om eigen gegevens, openbare bronnen of live data van sensoren. Wat onze oplossing écht uniek maakt? De flexibiliteit. Hij is volledig naar wens aan te passen, inclusief branding in jouw eigen stijl. Zo krijg je een op maat gemaakte oplossing die snel inzetbaar is voor het analyseren, monitoren en presenteren van diverse databronnen.

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement