Digital Twin

Jouw toegang tot datagedreven besluitvorming

Meer informatie?

Waarom Digital Twin gebruiken?

Combineer datasets

Importeer en combineer (openbare) databronnen in een gebruiksvriendelijke omgeving. Creëer overzicht en maak weloverwogen beslissingen met de grafische kracht van Unreal Engine.

Verkrijg inzichten

Maak de impact van besluitvorming direct inzichtelijk door het analyseren en simuleren van verschillende scenario's. Denk hierbij aan ruimtelijke inpassing of toepassingen in de productie-industrie.

Communiceer effectiever

Onze Digital Twin is eenvoudig in gebruik, altijd en overal door de online beschikbaarheid. Communiceer met stakeholders met visuele ondersteuning, begrijpelijk voor iedereen.

De kenmerken van onze Digital Twin

Gebruiksvriendelijk
Realistisch
Single source of truth
Ongelimiteerd

Communicatieplatform

De kracht van onze Digital Twin ligt in het direct inzichtelijk maken van de impact van beslissingen. Je kunt verschillende scenario’s analyseren en simuleren, zoals de plaatsing van windmolens of zonneparken. Dit helpt jou en je organisatie om effectief te communiceren met stakeholders door duidelijkheid te bieden over de effecten van strategieën en keuzes.

Maak complexe data inzichtelijk

Het vereenvoudigen van data brengt uitdagingen met zich mee, zoals het risico van informatieverlies bij het overstappen naar visuele weergaven of tekeningen, vaak beperkt tot tweedimensionale formaten. Onze Digital Twin maakt werken in een driedimensionale omgeving vanaf het begin van het project mogelijk, wat leidt tot een nauwkeurige gegevensweergave. Deze solide basis dient als toegangspunt voor diverse databronnen.

Single source of truth

Onze Digital Twin is een krachtige virtuele representatie van diverse databronnen, zonder enige wijzigingen in de oorspronkelijke data. Dit zorgt ervoor dat de integriteit van de brondata te allen tijde behouden blijft. Hierdoor kunnen we consistentie en nauwkeurigheid van informatie waarborgen. Dit resulteert in efficiëntere besluitvorming en bevordert verbeterde samenwerking tussen verschillende afdelingen.

Unreal Engine als basis

Unreal Engine is een krachtige game-engine ontwikkeld door Epic Games waarmee ontwikkelaars indrukwekkende videospellen, simulaties en VR-toepassingen kunnen creëren. Deze game-engine is de basis voor onze Digital Twin en zorgt voor een veelzijdige en flexibele applicatie waarbij schaal en detailniveau ongelimiteerd zijn.

Meer weten? Wij helpen graag!

Onze specialisten staan klaar om je te begeleiden bij het ontwikkelen en beheren van jouw eigen Digital Twin.

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement