Digital Twin

Datagedreven besluitvorming met een virtuele omgeving

Meer informatie?

Waarom Digital Twin gebruiken?

Breng complexe data samen

Importeer en combineer (openbare) databronnen in een gebruiksvriendelijke omgeving. Creëer overzicht en maak weloverwogen beslissingen met de grafische kracht van Unreal Engine.

Verkrijg inzichten

Maak de impact van besluitvorming direct inzichtelijk door het analyseren en simuleren van verschillende scenario's. Denk hierbij aan ruimtelijke inpassing zoals het plaatsen van windmolen- en zonneparken.

Communiceer effectiever

Onze Digital Twin is eenvoudig in gebruik, altijd en overal door de online beschikbaarheid. Communiceer met stakeholders met visuele ondersteuning, begrijpelijk voor iedereen.

De kenmerken van onze Digital Twin

Gebruiksvriendelijk
Realistisch
Single source of truth
Ongelimiteerd

Communicatieplatform

Onze Digital Twin is zowel uiterst schaalbaar als klaar voor de toekomst, dankzij het gebruik van de krachtige Unreal Engine. Hiermee kun je snel en moeiteloos van start gaan door gebruik te maken van openbare data. Bovendien wordt je data verrijkt door een real-time verbinding met projectdata mogelijk te maken. Dit alles wordt aangeboden als één allesomvattende oplossing, die van toepassing is op diverse scenario's. Het wordt daardoor eenvoudig om direct en helder inzicht te krijgen in de impact van genomen beslissingen. De directe visuele vertaling van ruimtelijke keuzes maakt onze Digital Twin een krachtig middel om transparant met stakeholders te communiceren.

Maak complexe data inzichtelijk

De uitdaging bij het vereenvoudigen van data komt voort uit dilemma's, zoals het risico van informatieverlies tijdens de overgang naar visuele weergaven of tekeningen, die vaak beperkt blijven tot tweedimensionale formaten. Dit verlies kan leiden tot het kwijtraken van waardevolle gegevens.

Gelukkig biedt onze Digital Twin hiervoor oplossing. Hiermee kunnen we vanaf het allereerste begin van een project werken in een driedimensionale omgeving, wat resulteert in een stevige basis voor nauwkeurige gegevensweergave en effectievere besluitvorming. Deze stabiele basis functioneert als ontsluitingsplatform voor diverse databases, zowel open data als interne databronnen.

Single source of truth

Onze Digital Twin wordt in de basis gevoed met open data en vervolgens verrijkt met externe databronnen. De Digital Twin is een krachtige virtuele weergave van deze verschillende databronnen maar voert geen wijzigingen door aan deze bronbestanden. Hierdoor blijft de die data altijd correct en intact.

Door alle relevante gegevens op één betrouwbare plek te beheren, wordt consistente en nauwkeurige informatie verzekerd, wat leidt tot efficiëntere besluitvorming en verbeterde samenwerking tussen afdelingen.

Unreal Engine als basis

Unreal Engine is een krachtige game-engine ontwikkeld door Epic Games waarmee ontwikkelaars indrukwekkende videospellen, simulaties en VR-toepassingen kunnen creëeren. Deze game engine is de stabiele basis voor onze Digital Twin en zorgt voor een veelzijdige en flexibele applicatie waarbij schaal en detailniveau ongelimiteerd zijn.

Door het gebruik van baanbrekende technologie zijn we in staat een realtime waarheidsgetrouwe en nauwkeurige digitale replica's op te bouwen met alle eigenschappen en invloeden die in de echte wereld ook voorkomen. Deze technologie maakt het mogelijk om hier vervolgens accurate analyses en simulaties uit te voeren.

 

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement