LiDAR TO GO

Snel en accuraat digitaal inmeten

Meer informatie?

Waarom LiDAR TO GO gebruiken?

Eenvoudig digitaal inmeten

Met de meegeleverde iPad Pro kan iedereen eenvoudig zelf digitaal inmeten zonder voorkennis of opleiding. De app begeleidt de gebruiker in het maken van goede LiDAR scans, foto's en videobeelden.

Werk flexibel en schaalbaar

Met LiDAR TO GO is er geen behoefte meer aan een landmeter of GPS-apparatuur, waardoor de kosten worden verlaagd. Daarnaast is het gebruik ervan eenvoudig en snel op te schalen.

Verkrijg inzicht in projecten

Door naast LiDAR TO GO gebruik te maken van Organize, krijg je real-time inzicht in de voortgang van projecten. In vergelijking met traditioneel inmeten is de hoeveelheid gegevens veel groter en nauwkeuriger.

Veelzijdig inzetbaar

Kabels & leidingen
Assets & objecten
Gebouwen
Constructies

Inzicht in route en scans

Door het gebruik van GPS-functionaliteit onthoudt LiDAR TO GO afgelegde routes, waardoor deze later gemakkelijk kunnen worden ingezien. Bovendien biedt de 3D-viewer directe toegang tot de gemaakte scans, foto's en videobeelden.

Jij scant, wij ondersteunen

LiDAR TO GO bespaart de noodzaak van onnodige inzet van een landmeter in een project. Je kunt zelf de metingen uitvoeren, terwijl wij via Organize zorgen voor een dagelijks overzicht en wekelijkse materiaalstaat.

Blijf compliant aan wetgeving

Met LiDAR TO GO bieden we de mogelijkheid om moeiteloos zelf fysieke en functionele objecten (zoals bomen, lichtmasten en ondergrondse containers) en gebouwen vast te leggen. Hiermee ben je voorbereid op de WIBON (Wet informatie-uitwisseling bovengrondse en ondergrondse netten en netwerken), de SOR (Samenhangende Objectenregistratie) of de WkB (Wet kwaliteitsborging voor het bouwen), of je kunt simpelweg nauwkeurige As-Built gegevens verzamelen.

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement