Tekenwerk

Hoge kwaliteit tekeningen volgens de geldende standaarden

Meer informatie?

Wat kun je van ons verwachten?

Domeinkennis

Onze kennis varieert van ruimtelijke ordening tot de specifieke aspecten van diverse infrastructuur. Met experts in bepaalde kabels en leidingennetwerken hebben we een grondige kennis van elk aspect van het veld, wat zorgt voor een gedetailleerd begrip en accurate uitvoering.

Flexibiliteit

Wij zijn flexibel! Van werken op projectlocaties tot het uitvoeren van projecten in een van onze tekenkamers. Daarnaast zoeken we altijd naar innovatieve manieren om processen te verbeteren, bijvoorbeeld door het inzetten van slimme software.

Standaardisatie

We werken niet alleen volgens de gestelde normen, maar streven ernaar deze te overtreffen. Onze commitment aan de NLCS-standaard is slechts één voorbeeld van hoe we waarde hechten aan consistentie in elk project dat we ondernemen.

Wat kun je van ons verwachten?

Bevlogen
Stressbestendig
Nieuwsgierig
Resultaatgericht

Ruimtelijke ordening

In de wereld van ruimtelijke ordening en bestemmingsplannen is elk detail van cruciaal belang. Onze benadering maakt gebruik van geavanceerde tools zoals Bentley Microstation en RoPlan software, waardoor we zowel scherpe visualisaties als diepgaande dataverwerking kunnen bieden. Het resultaat? Niet alleen esthetisch aantrekkelijke tekeningen, maar ook grondige datasets die naadloos kunnen worden geëxporteerd en gepubliceerd op platforms zoals ruimtelijkeplannen.nl. Zo garanderen we dat elk plan correct wordt gevisualiseerd.

Ondergrondse infra

Ondergrondse infra is een wereld van complexiteit, van elektriciteitskabels tot gasleidingen. Onze diepgaande kennis van deze diverse kabels en leidingen wordt versterkt door het gebruik van AutoCAD, wat zorgt voor nauwkeurige tekeningen. Bovendien biedt onze in-house software GeoSmartDesign efficiëntie, waarmee we processen verder optimaliseren. In deze branche combineren we technologische vooruitgang met gedegen vakkennis voor optimale resultaten.

Bovengrondse infra

De inrichting van onze bovengrondse infrastructuur en buitenruimte bepaalt hoe we onze omgeving ervaren. Of het nu gaat om wegenbouw of de inrichting van openbare ruimtes, elk project vereist een nauwkeurige balans tussen functionaliteit en esthetiek. Met AutoCAD brengen we gedetailleerde tekeningen tot leven die zowel de technische aspecten van wegenbouw als de visuele elementen van openbare ruimtedesign omvatten. Van drukke kruispunten tot rustgevende parken, onze expertise waarborgt een doordachte vormgeving voor elk project.

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement