GeoSmartDesign

Softwareplatform voor automatisch netwerkontwerp

Meer informatie?

Waarom GeoSmartDesign gebruiken?

Razendsnel geulenpatroon

Efficiëntie staat centraal bij GeoSmartDesign. Met onze applicaties beschik je binnen enkele minuten over een nauwkeurig geulpatroon. Dit verkort de doorlooptijd van ontwerp- en planningsfasen aanzienlijk, waardoor je projecten sneller en effectiever kunt realiseren.

Gedetailleerde materiaallijsten

Een gedegen voorbereiding is cruciaal voor het succes van elk project. Onze GeoSmartDesign applicaties generen gedetailleerde materiaallijsten die je voorzien van een duidelijk overzicht van de benodigde materialen en hoeveelheden.

Nauwkeurige kostenindicaties

Financieel inzicht is onmisbaar bij projectmanagement. Met de GeoSmartDesign krijg je nauwkeurige kostenindicaties. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de financiële aspecten van het project, waardoor je jouw budget effectief kunt beheren en onnodige kosten kunt vermijden.

Veelzijdig inzetbaar

Glasvezel
Warmte
Water
Elektra

GeoFiber

GeoFiber speelt in op de behoefte aan geavanceerd en geautomatiseerd glasvezelnetwerkontwerp. Deze cloud-oplossing, zowel schaalbaar als veilig, stelt professionals in staat om steeds voorop te lopen in het dynamische digitale tijdperk.

Onze software, ontworpen met het oog op gebruiksgemak, biedt helder inzicht in de kosten en risico's van het aanleggen van FttH-netwerken. Door automatisch netwerken te berekenen die aan specifieke eisen voldoen, kun jij je richten op grotere strategische beslissingen. Daarnaast benadrukt GeoFiber het belang van flexibiliteit in het ontwerpproces, ondersteund door een diepgaande integratie met relevante databronnen, zodat elk project zowel conform planning verloopt als nauwkeurig is.

GeoFiber

GSD Heat

GSD Heat is dé software voor het ontwerpen en berekenen van warmtenetwerken. In een handomdraai verkennen gebruikers verschillende scenario's, besparen tijd en minimaliseren handmatige fouten. Met een focus op feitelijke inpassing biedt GSD Heat meer inzicht en minder risico's tijdens projectfasen. Gebruik QuickScan voor netwerkverkenningen, Capex voor haalbaarheidsonderzoeken en onze ontwerpsoftware voor gedetailleerd netwerkontwerp, allemaal met GSD Heat's flexibiliteit en precisie.

GeoHeat

GeoWater

GeoWater is geavanceerde software ontworpen voor het beheer en uitbreiding van waternetten. Het automatiseert het proces voor het creëren van tertiaire netwerkstructuren door gebruik te maken van complexe algoritmes en een nauwe samenwerking met KWR. Hierdoor kunnen gebruikers verschillende scenario's verkennen om tot een optimaal netwerkdesign te komen.

Dankzij de integratie van KWR-expertise kunnen gebruikers in minder tijd hoogwaardige technische netwerk ontwerpen genereren. Het biedt een geautomatiseerde integratie van diverse databronnen, zowel ruimtelijk als niet-ruimtelijk. Bovendien stroomlijnt het ontwerpproces door gestandaardiseerde procedures, wat faalrisico's vermindert en de algehele kwaliteit verhoogt.

GeoWater

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement