GeoSmartDesign

Geautomatiseerd netwerk- en tracéontwerp

Meer informatie?

Waarom GeoSmartDesign gebruiken?

Razendsnel geulenpatroon

Efficiëntie staat centraal bij GeoSmartDesign. Met onze applicaties beschik je binnen enkele minuten over een nauwkeurig geulpatroon. Dit verkort de doorlooptijd van ontwerp- en planningsfasen aanzienlijk, waardoor je projecten sneller en effectiever kunt realiseren.

Gedetailleerde materiaallijsten

Een gedegen voorbereiding is cruciaal voor het succes van elk project. Onze GeoSmartDesign applicaties generen gedetailleerde materiaallijsten die je voorzien van een duidelijk overzicht van de benodigde materialen en hoeveelheden.

Nauwkeurige kostenindicaties

Financieel inzicht is onmisbaar bij projectmanagement. Met de GeoSmartDesign krijg je nauwkeurige kostenindicaties. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de financiële aspecten van het project, waardoor je jouw budget effectief kunt beheren en onnodige kosten kunt vermijden.

Veelzijdig inzetbaar

Glasvezel
Warmte
Water
Elektra

Tracés

GeoTracé genereert automatisch routes tussen door jou gekozen start- en eindlocaties. De software identificeert mogelijke obstakels met behulp van clashdetectie en directe routeanalyse, rekening houdend met factoren zoals eigendomsrechten, geulbedekking en vergunningen.

Meer info

Warmtenetten

Met een focus op feitelijke inpassing biedt deze software meer inzicht en minder risico's tijdens projectfasen. Gebruik QuickScan voor netwerkverkenningen, Capex voor haalbaarheidsonderzoeken en onze ontwerpsoftware voor geautomatiseerd netwerkontwerp.

Meer info

Glasvezel

GeoFiber biedt helder inzicht in de kosten en risico's van het aanleggen van FttH-netwerken. Door automatisch netwerken te berekenen die aan specifieke eisen voldoen, kun jij je richten op grotere strategische beslissingen. Daarnaast benadrukt GeoSmartDesign het belang van flexibiliteit in het ontwerpproces, ondersteund door een diepgaande integratie met relevante databronnen, zodat elk project zowel conform planning verloopt als nauwkeurig is.

Meer info

Drinkwater

GeoWater automatiseert het proces voor het creëren van tertiaire netwerkstructuren door gebruik te maken van complexe algoritmes en een nauwe samenwerking met KWR. Hierdoor kunnen gebruikers verschillende scenario's verkennen om tot een optimaal netwerkdesign te komen.

Meer info

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement