GeoService Cloud

Jouw volledige GIS bij ons in beheer

Meer informatie?

Waarom GeoService Cloud gebruiken?

Stroomlijn dataverwerking

Verzamel, organiseer en analyseer gegevens snel en nauwkeurig. Minimaliseer administratieve lasten, verminder fouten en optimaliseer gegevensbeheer.

Optimaliseer samenwerking

Laat teams naadloos samenwerken, ongeacht locatie. Visualiseer en deel gegevens op interactieve kaarten, om tot waardevolle inzichten te komen.

Maak slimme beslissingen

Maak gegevens op kaarten zichtbaar, wat leidt tot dieper begrip van ruimtelijke patronen. Maak weloverwogen beslissingen gebaseerd op gedegen inzichten.

Wat kun je van ons verwachten?

Snelle realisatie
Data
analyses en mutaties
Hosting
Maatwerk viewer

Jouw data

Zoals de term “big-data” al doet vermoeden, bewaren wij met z’n allen de laatste jaren enorme hoeveelheden data. In deze bron van informatie zit vaak ruimtelijke (spatial) data of locatie-bepaalde data opgeslagen. Om met deze informatie een bruikbare analyse te maken, dient er wel een gestructureerde database aanwezig te zijn. Door middel van een logisch database model en ETL-tools kunnen wij jouw data gestructureerd, on-the-fly en veilig aanbieden.

Onze hosting

Het onderhouden van een GIS-omgeving is vaak complex en arbeidsintensief. Ook het vinden van de juiste mensen om een GIS professioneel te beheren is vaak lastig. Zeker als het gaat om kennis op het gebied van bijvoorbeeld; IT-architectuur (OTAP), life-cycle-management, database en veiligheid (security).

Wij bieden de mogelijkheid om jouw volledige GIS-omgeving te beheren, geven support waar nodig en monitoren ten aanzien van de performance om eventuele onvolkomenheden vroegtijdig op te lossen. Zo kun je onbezorgd en optimaal gebruikmaken van uw GIS.

Wij publiceren

Ons team heeft jarenlang ervaring met Geo-ICT gerelateerde projecten. Je wordt betrokken bij het planningsproces (Scrum) zodat er flexibel geschakeld kan worden tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Op deze wijze monitort men de voortgang en kunnen technische uitdagingen transparant worden besproken. Door gebruik te maken van slimme tools, veilige cloudoplossingen en onze expertise kun je aanzienlijk besparen in IT- en personeelskosten. Wij hosten, beheren en onderhouden jouw GIS-omgeving via GeoService Cloud.

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement