Optimize

De alles-in-1-software voor elke MicroStation tekenaar

Meer informatie?

Waarom Optimize gebruiken?

Efficiëntie

Door Optimize te gebruiken kunnen gebruikers het tekenproces aanzienlijk versnellen. Dit vertaalt zich in minder tijd en inspanning die nodig is om complexe ontwerpen te maken.

Standaardisatie

Optimize zorgt voor een consistente toepassing van de NLCS tekenstandaard en ontwerpnormen gedurende het hele project. Hierdoor worden onnodige variaties en inconsistenties in tekeningen voorkomen.

Samenwerking

Door gestandaardiseerde processen en gedeelde werkmethoden te volgen, wordt de communicatie vereenvoudigd en wordt het gemakkelijker voor betrokkenen om het werk te begrijpen.

De voordelen

Efficiënter tekenen
Standaardisatie
Uitwisselbaarheid
Kwaliteitsverbetering

Het hart van Optimize

Optimize Tools

Een set handige en onmisbare tools voor gebruik binnen iedere Bentley Configuratie. Het bevat onder andere een adreszoeker, de PDOK Luchtfoto, Google Streetview, markeerstiften en nog veel meer. Handig, effectief en een must-have voor alle Microstation en OpenRoads Designer gebruikers.

Optimize Tools is een uitgebalanceerde MicroStation workspace voorzien van handige tooling die gebruik vergemakkelijkt en versnelt. Het is de kosteloze schakel naar betaalde modules zoals Optimize GeoDATA, Optimize NLCS, Optimize Plot en de connectoren Optimize StreetSmart en Optimize Cursim.

Data conversie en import

Optimize GeoDATA

Bespaar tijd, werk in één werkomgeving en maak gebruik van actuele objectgerichte data. Importeer met Optimize GeoDATA eenvoudig de meest actuele objectgerichte data in een tekening.

Eenduidig samenwerken

Optimize NLCS

De uitgebreide tekentool gebruik je binnen je organisatie om gestandaardiseerd te werken conform de NLCS standaard. Door de modulaire opbouw- en configuratiemogelijkheden kan iedere afdeling afzonderlijk ingericht worden conform de eigen werkprocessen.

Herkenbaarheid in plotcomposities

Optimize Plot

Met Optimize Plot maak je snel een volledige plotcompositie inclusief kaders, stempel en een legenda. Hiermee is een uniforme en professionele uitstraling van je op te leveren tekeningen verzekerd.

Slimme integraties

Cyclorama's en rijcurvesimulaties

Oplossingen van samenwerkingspartners ontsluiten wij via onze Optimize Suite en ondersteunen het teken- en ontwerpproces doormiddel van onze Connectors Optimize Street Smart en Optimize Cursim.

Ontsluit met de uitgebreide module Optimize StreetSmart de cyclorama's en oblique luchtfoto's van Cyclomedia binnen het platform van Bentley. Optimize StreetSmart is een connector-tool tussen CycloMedia's Street Smart en CAD-software, zoals MicroStation en OpenRoads Designer.

Samen met onze ontwikkelpartner DAT.Mobility en de experts van Goudappel Coffeng is Cursim toegankelijk gemaakt voor MicroStation CONNECT Edition in de vorm van Optimize Cursim Connector. Deze connector maakt het mogelijk om Cursim eenvoudigweg in MicroStation aan te roepen en geanimeerde rijcurvesimulaties toe te passen in de tekening.
Zo kan de toegankelijkheid van wegen voor elk willekeurig voertuig in het ontwerpproces meegenomen worden.

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement