Partners

Bentley Systems

Al jaren hebben we een hechte relatie met Bentley Systems. We zijn niet alleen fanatiek gebruiker van de software, we dragen onze expertise ook al jaren uit met ons Bentley Trainingscentrum voor de Benelux.

Daarnaast hebben we ook jarenlang ervaring met het bouwen van slimme oplossingen op het Bentley Platform in de vorm van Optimize en helpen we Bentley klanten met migraties of maatwerkoplossingen.

Bentley trainingen

Red Geographics

FME biedt een uitstekende oplossing om de naadloze uitwisseling van verschillende soorten (CAD/GIS) data te faciliteren. Samen met onze partner, Red Geographics, voorzien wij niet alleen onze klanten van FME-licenties, maar verzorgen wij ook trainingen.

FME trainingen

VolkerWessels Telecom

Met VolkerWessels Telecom hebben we niet alleen een gewaardeerde opdrachtgever maar ook een nauwe samenwerkingspartner. Met hun uitgebreide kennis en duidelijke visie over de uitrol van Telecom in binnen- en buitenland brengen ze hun specialistische kennis in bij het co-creatie traject GeoFiber. Deze innovatieve engineeringsoftware voor het ontwerpen van FTTH en FTTX netwerken is onderdeel van onze GeoSmartDesign suite.

GeoFiber

Heijmans

Naast een fijne opdrachtgever hebben we met Heijmans ook een co-creatie traject lopen voor de ontwikkeling van GeoSmartDesign Heat. Deze innovatieve engineering software maakt het mogelijk om op een standaard en eenvoudige manier warmtenetwerken te ontwerpen. GeoSmartDesign Heat maakt onderdeel uit van de GeoSmartDesign suite.

GeoHeat

TMC Nederland

Al geruime tijd is The People Group partner van TMC Nederland. TMC Nederland fungeert als verbindende schakel voor gebruikers van Bentley-software in Nederland. De vereniging faciliteert diverse bijeenkomsten, waaronder de winter- en summerschool, waarin gebruikers hun ervaringen, ideeën, en uitdagingen met elkaar kunnen bespreken. Wij dragen hier actief aan bij.

VNMG

The People Group is partner van VNMG. Deze vereniging heeft als doel het uitwisselen van kennis en ervaring met de ontwerp software pakketten van Bentley, voornamelijk gericht op MXROAD en OpenRoads Designer. Naast het delen van de kennis en ervaring van deze software pakketten wil het VNMG gezamenlijk opzoek naar  gewenste vernieuwingen, verbeteringen en uitbreiding van deze software. Samen werken we aan het verwezenlijken van deze doelstellingen.

Bentley Training Partner

Samen gaan we de technische uitdagingen van onze samenleving aan

#

Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement