Consultancy

Praktische doeners en vooruitstrevende denkers

Meer informatie?

Wat kun je van ons verwachten?

Expertise
Marktkennis
Specialisten
Ontwikkeling

Managers en projectleiders

Onze managers en projectleiders hebben een ruime ervaring met het besturen en beheersen van complexe infrastructurele en financiële projecten. Door hun benadering op het gebied van projectbeheersing zorgen ze voor een efficiënte projectuitvoering middels heldere vastlegging, systeemgerichte beheersing en transparante analyses en advies.

Onze vakgebieden

Werkvoorbereiders

Werkvoorbereiding is de schakel tussen diverse disciplines zodat projecten volgens tijd en budget verlopen. Onze werkvoorbereiders zijn echte sparringpartners met sterke communicatieve en organisatorische skills. Ze schakelen gemakkelijk met diverse partijen binnen een project en nemen de leiding om te coördineren.

Bevlogen, resultaatgericht, kostenbewust en analytisch. Natuurlijk met een achtergrond in de civiele techniek of bouw. Vanuit hun gedrevenheid en nieuwsgierigheid zorgen ze voor een optimale voorbereiding voor uiteenlopende projecten.

Uitvoerders

Bij de uitvoering van een project zorgen wij ervoor dat de opdracht van het begin tot het eind gestroomlijnd verloopt. Waar anderen afhaken bij complexe projecten beginnen onze uitvoerders het juist leuk te vinden. Ze hebben jarenlange ervaring binnen de civiele techniek of bouw, zijn stressbestendig en oplossingsgericht. Daarnaast zijn ze communicatief vaardig en denken ze graag mee met de opdrachtgever.

Krachtige leiders die op locatie een team aansturen en motiveren om doelgericht te presteren. Vanuit hun bevlogenheid en passie zorgen zij ervoor dat de uitvoering een succes wordt.

Engineers

Waar moet je beginnen bij engineering van ondergrondse infra? Met jarenlange ervaring, van tracé bepaling, vergunning aanvragen tot infra ontwerptekeningen, ben je bij ons aan het juiste adres. Projecten voeren we uit vanuit onze kantoren in Nieuwkuijk en Almere, maar ook op projectlocatie. Daarbij zetten we diverse soorten software in, zoals de door onszelf ontwikkelde software voor geautomatiseerd netwerkontwerp.

Geo-ICT'ers

Steeds meer organisaties verzamelen grote hoeveelheden data, maar beschikken niet over de juiste kennis of hebben weinig inzicht over de mogelijkheden. Onze Geo-ICT experts ondersteunen organisaties met advies of bij het verwerken van deze data. Denk hierbij aan visualiseren, converteren of logisch opslaan van geo-data in een database. Wij hebben expertise in alle facetten binnen de GIS-sector en door onze jarenlange ervaring ook veel domeinkennis.

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement