Management & projectleiding

Vakkundige consultants voor elk uitdaging

Meer informatie?

Wat kenmerkt ons?

Flexibel en doelgericht

Wij begrijpen dat tijd cruciaal is. Daarom zijn wij doelgericht om zo snel mogelijk de juiste inzet voor de juiste periode te vinden. Het gaat ons om het vinden van de perfecte oplossing voor jouw uitdagingen.

Branche-ervaring

Met ervaring in Telecom, Energie, Industrie, Civiel en Public, begrijpen we jouw unieke uitdagingen. Deze ervaringen zijn breed verweven in onze gehele organisatie, waardoor we de problematiek volledig begrijpen.

Vraag achter de vraag

Het gaat ons niet om de directe inzet van een consultant, maar om de echte uitdaging die jou bezighoudt. Daarom denken we mee met jou uitdaging en zullen we onszelf challenge om de beste oplossing te bieden.

Wat kun je van ons verwachten?

Expertise
Marktkennis
Specialisten
Ontwikkeling

Projectmanagement

Bij omvangrijke complexe projecten en programma's is het cruciaal dat de besturing optimaal is ingericht. Of het nu gaat om infrastructurele projecten zoals glasvezel, 5G of energietransitie of ICT projecten. De uitdaging zit hem in het juist begroten, de project- en kwaliteitsbeheersing en de inzet van de juiste (data driven) technology voor succesvolle beheersing.

Onze bevlogen projectmanagers adopteren het project en bieden volledige begeleiding van A tot Z. Daarbij gaan ze kritische vragen niet uit de weg en brengen ze partijen bijeen. Wij leveren namelijk graag échte toegevoegde waarde.

Omgevingsmanagement

De realisatie van infrastructuur  is onlosmakelijk verbonden met de juiste afstemming met alle belanghebbenden. De omgevingsmanager is de smeerolie die het proces soepel laat verlopen. Tijdens het voortraject door het maken van gunstige afspraken en gedurende de uitrol door tactische en strategische advisering, sturing en heldere communicatie.

Onze omgevingsmanagers beschikken over jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk. Ze onderhouden het contact met o.a. netbeheerders, grondeigenaren en (lokale) overheden. Voor ons betekent omgevingsmanagement haalbaarheid borgen met oog voor diverse belangen, een soepele uitvoer, het voorkomen van overschrijdingskosten en het onderhouden van goede relaties.

Tender- en contractmanagement

Een nieuw contract verwerven, een lopend contract verlengen of een bestaand contract beheren? Onze enthousiaste contract- en tendermanagers hebben een winnaarsmentaliteit en begeleiden kortlopende trajecten, maar zijn ook inzetbaar voor langdurige invullingen.

Met een ruime ervaring beschikken onze collega's over de benodigde diepgaande en actuele kennis om tendertrajecten te winnen of complexe contracten succesvol af te sluiten met minimale risico's.

Implementatiemanagement

Complexe IT-, organisatie- en procesveranderingen vragen om een zorgvuldige implementatie. Een goede voorbereiding, uitvoering en nazorg middels een gedegen plan is essentieel. De juiste kennis en ervaring zijn bepalend voor het succes. Onze ervaren implementatiemanagers helpen in de volledige ondersteuning, het ontzorgen van besluitvorming tot de evaluatie. Ze creëren draagvlak en nemen de gehele organisatie vlekkeloos mee in flinke veranderingen.

Naast de technische inhoud zijn risicomanagement, financiële besturing, kwaliteitsborging, stakeholdermanagement en communicatie vanzelfsprekende business factoren tijdens het doorvoeren van implementaties.

Interim management

Met de inzet van ambitieuze betrokken managers op de juiste plek maak je jouw afdeling of project nog geslaagder. Voor tijdelijke vervaging of vastomlijnde opdrachten. Voor aanvulling van een team met specifieke leidinggevende kwaliteiten of het begeleiden van een verandertraject.

Onze ervaren interim managers zijn direct beschikbaar voor korte en langere periodes. Naast ons eigen team van interim managers beschikken wij ook over een uitgebreid netwerk van zelfstandig interim managers.

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement