Engineering

Onze experts staan klaar voor elke uitdaging

Meer informatie?

Wat kun je van ons verwachten?

Flexibel en doelgericht

We begrijpen hoe belangrijk tijd is. Daarom zetten we ons doelgericht in om snel de juiste oplossing te vinden voor jouw behoeften, precies wanneer je die nodig hebt.

Branche-ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring in projecten voor telecommunicatie, energie en industrie, hebben we meerdere kantoren van waaruit we werken.

Innovatieve software

We maken gebruik van betrouwbare software, zoals AutoCAD. Maar ook ons eigen GeoSmartDesign, specifiek ontwikkeld voor geautomatiseerd netwerkontwerp.

Wat kenmerkt onze mensen?

Bevlogen
Stressbestendig
Nieuwsgierig
Oplossingsgericht

Energie

We staan voor een grote opgave, namelijk het verduurzamen van onze energie en daarmee de CO2-uitstoot terugdringen. Warmte- en elektranetten spelen hierin een belangrijke rol en vormen de ruggengraat van de moderne samenleving. Ze zorgen voor de levering van betrouwbare en duurzame energie aan huizen, bedrijven en industrieën.

Het ontwerpen van deze netwerken is een van onze expertises. We maken hierbij gebruik van gevestigde applicaties zoals AutoCAD, maar ook onze eigen innovatieve software zoals GeoHeat en GeoTracé. Laat onze mensen zorgen voor een succesvol projectverloop.

GeoHeat

Telecom

Telefonie, televisie en internet zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Zo willen we het liefst genieten van de nieuwste series, gaafste games en kraakheldere televisiezenders. Om dit mogelijk te maken zijn er enorme netwerken aangelegd, bestaande uit zendmasten en vele kilometers glasvezelkabel.

Maar waar moet je beginnen bij engineering hiervan? Met jarenlange ervaring, van tracé bepaling, vergunning aanvragen tot infra ontwerptekeningen, ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens het uitvoeren van projecten zetten we diverse soorten software in zoals GeoFiber, het door onszelf ontwikkelde software voor geautomatiseerd netwerkontwerp. Wij hebben de kennis, ervaring en capaciteit om jouw project tot een succes te maken.

GeoFiber

Industrie

In de afgelopen jaren heeft de industriële sector een aanzienlijke toename van complexiteit ervaren. Deze ontwikkeling wordt veroorzaakt door diverse factoren, zoals de groeiende behoefte aan geavanceerde producten, strengere regelgeving, toenemende klanteneisen en de dringende wens om productieprocessen efficiënter te maken.

Bij ons vind je een team van experts op het gebied van mechanische, elektrische en software engineering die hun sporen hebben verdiend in de machine- en apparatenbouw en de procesindustrie. Of het nu gaat om standaardisatie, deelactiviteiten binnen projectontwikkeling, onderzoek en ontwikkeling, of gereedschapsontwikkeling voor productie of assemblage, we hebben de vaardigheden en expertise om complexe uitdagingen aan te pakken.

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement