Ontwerp

Specialisten voor jouw modelleer- en ontwerpuitdagingen

Meer informatie?

Wat kun je van ons verwachten?

Ontwerpexpertise

Onze mensen hebben een scherp oog voor wegen en infrastructuur. Complexe vraagstukken? Die vertalen ze naar doordachte en uitvoerbare ontwerpen. Of je nu een bestaande weg wilt optimaliseren, een gloednieuw infrastructuurproject op de planning hebt staan, of een knelpunt wilt aanpakken, ons team is er voor jou.

Multidisciplinaire samenwerking

Wij zetten vol in op teamwork. Onze mensen staan schouder aan schouder met zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers in multidisciplinaire teams. Of je nu in de fase van verkenning, MER, OTB, TB, tender, uitvoering of onderhoud zit, met deze gebundelde kennis duiken we diep in jouw ontwerpvraagstukken.

Innovatieve visualisatietechnieken

Bij The People Group weten we hoe krachtig een beeld kan zijn. Onze mensen zetten de nieuwste technieken in om jouw project te laten sprankelen. Zo kun jij met volle overtuiging jouw ontwerp voorleggen aan stakeholders, en hen een helder beeld geven van wat ze kunnen verwachten en welke impact dat heeft.

Samen creëren we de infrastructuur van morgen

Innovatie
Samenwerking
Duurzaamheid
Vaardigheid

Passie voor ontwerpsoftware

Bij The People Group combineren we onze vriendelijke aanpak met diepgaande expertise in 3D infraontwerp. Onze getalenteerde ontwerpers en modelleurs zijn niet alleen bedreven in Bentley OpenRoads, maar ook in andere toonaangevende ontwerpsoftware.

We zijn trots te vermelden dat we een officiële trainingspartner zijn van Bentley. We hebben gecertificeerde trainers in huis die gespecialiseerd zijn in het geven van OpenRoads trainingen. Bovendien ontwikkelen we zelf software om het ontwerp- en tekenproces in zowel OpenRoads als Microstation te vereenvoudigen en te standaardiseren, zoals het toepassen van NLCS. Onze specialisten dragen ook actief bij aan de Nederlandse Countrykit die wordt uitgegeven door het VNMG.

Multidisciplinaire samenwerking

Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze krachten te bundelen met zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers in multidisciplinaire teams, bereiken we optimale resultaten.

Communicatie is essentieel voor onze specialisten. Gezamenlijk streven we naar innovatie en excellentie in elk stadium van een project, waarbij we de uitdagingen van elk project hoofd bieden en effectieve oplossingen bieden.

Verfijnde visualisaties

De kracht van visualisatie is onmiskenbaar. Onze voorkeurssoftware, Bentley OpenRoads, maakt levendige en realistische presentaties van ontwerpen mogelijk.

Wanneer dit gecombineerd wordt met andere oplossingen zoals Digital Twin en geavanceerde visualisatietechnieken binnen Unreal Engine, kunnen we stakeholders een duidelijk en overtuigend beeld geven. Dit helpt bij het versterken van de juiste keuzes voor projecten en zorgt voor een heldere communicatie van onze visie.

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement