Revisie

Efficiënte en nauwkeurige vastlegging van assets

Meer informatie?

De voordelen

Diepgaande dataverzameling

Verkrijg een grote hoeveelheid data. Met pointclouds, video's en foto's duik je diep in de nuances van je project, wat zorgt voor meer inzicht en betere besluitvorming.

Automatisering en efficiëntie

Vermijd tijdrovend en handmatig werk. GeoSmartDesign stroomlijnt, digitaliseert en automatiseert, wat resulteert in snellere oplevering en verbeterde nauwkeurigheid.

Transparante voortgangsinformatie

Via Organize krijg je live toegang tot de voortgang van je project en bijbehorende data in één portaal. Zo ben je altijd up-to-date en geïnformeerd.

Werkwijze

Registreren
Verwerken
Informeren
Opleveren

Registreren

In de complexe wereld van assetregistratie is het essentieel om flexibel en veelzijdig te zijn. Wij combineren de bewezen betrouwbaarheid van traditionele landmeettechnieken, zoals GPS en Total Station, met de innovatieve kracht van LiDAR TO GO. Terwijl traditionele methoden gedetailleerde en nauwkeurige metingen leveren, maakt LiDAR TO GO het niet alleen mogelijk voor iedereen om een nauwkeurige assetregistratie uit te voeren, maar legt het ook een schat aan extra gegevens vast. Met pointclouds, video's en foto's bieden we een rijkdom aan inzicht, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van het uitvoeringsproces, zelfs maanden later of vanaf de comfort van je eigen bureau.

LiDAR TO GO

Verwerken

Efficiëntie staat centraal in onze verwerkingsaanpak. Hoewel tools als AutoCAD waardevol blijven, kunnen ze vaak een handmatige en tijdrovende ervaring bieden. Daarom hebben we GeoSmartDesign ontwikkeld. Deze software is ontworpen om de verwerking van revisiegegevens te stroomlijnen, te digitaliseren en uiteindelijk te automatiseren. Met GeoSmartDesign transformeren we de traditionele aanpak, waardoor de revisie sneller, nauwkeuriger en efficiënter wordt.

GeoSmartDesign

Informeren

In een wereld waarin informatie koning is, geloven wij in live, onmiddellijke updates. Ons Organize-platform geeft je een live weergave van de voortgang van je project. Niet meer wachten op wekelijkse of maandelijkse rapporten; je hebt altijd de meest actuele gegevens bij de hand. Organize fungeert als een centraal portaal voor alles wat met je revisie te maken heeft, inclusief alle bijbehorende communicatie.

Organize

Opleveren

Zodra je project zijn voltooiing nadert, is het tijd voor de cruciale fase van oplevering. Wij zorgen voor een naadloze integratie van je gegevens in de door jou gekozen assetmanagementportalen. Of je nu met Cocon, Sisnet of een ander platform werkt, we zorgen ervoor dat je data daar terechtkomt waar je het nodig hebt, in het formaat dat je nodig hebt. Het is de perfecte afsluiting van een grondig en nauwkeurig revisieproces.

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement