Landmeten

Brede geodesie kennis ondersteund door de nieuwste technologie

Meer informatie?

Onze diensten

Inmeten & uitzetten

Wij leggen nauwkeurig de eigenschappen en posities van punten, lijnen en oppervlakken vast en zetten de verkregen meetgegevens om in tastbare realiteit door ze nauwkeurig over te brengen naar het terrein.

Registreren

Wij documenteren en archiveren zorgvuldig alle meetresultaten en data, waardoor een betrouwbare bron van informatie ontstaat voor beheer, juridische doeleinden en ruimtelijke planning.

Maatvoeren

Met een scherp oog voor precisie meten we exacte dimensies, hoeken en hoogten van objecten en terreinen. Deze metingen dienen als basis voor bouwprojecten, infrastructuurplanning en geografische informatieanalyse.

Wat kun je van ons verwachten?

Bevlogen
Stressbestendig
Nieuwsgierig
Resultaatgericht

Innovatie in asset-registratie

Bij The People Group streven we niet alleen naar vakmanschap, maar ook naar innovatie. Zo hebben we LiDAR TO GO geïntroduceerd, een oplossing die digitale asset-registratie toegankelijker maakt. Hierdoor is niet voor elke registratie een gespecialiseerde landmeter nodig. Bovendien hebben we de software Organize ontwikkeld. Door de data van landmeters hiermee te synchroniseren, creëren we een gestroomlijnde workflow en kwaliteitscontrole. Dit zorgt voor een transparante en eenduidige asset-registratie.

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement