CAD

Na Autocad is MicroStation het meest gebruikte tekenprogramma

#

CAD

Expert in Bentley MicroStation

Met een rijk Computer Aided Design (CAD) verleden zijn wij de actieve schakel tussen Bentley Systems en onze gezamenlijke klanten. Bentley MicroStation is een veelzijdig CAD tekenpakket wat veel wordt gebruikt bij gemeenten, overheden en nutsbedrijven. Het biedt dezelfde functionaliteit als ieder ander CAD programma, maar met meer creatieve vrijheid.

Wij verspreiden onze MicroStation kennis via projectinvulling door engineers, trainingen, support en software ontwikkeling die de processen van onze klanten optimaliseert. Voor onze klanten en gebruikers ontwikkelen en onderhouden wij de MicroStation Workspace en in 2020 gaven wij het MicroStation basisboek uit vol met praktische uitleg en tips & tricks. Om ervoor te zorgen dat onze klanten geen zorgen hebben over de continuïteit van het CAD pakket ondersteunen wij met (technisch) applicatiebeheer. We zijn aangesloten bij het Bentley Developers Netwerk (BDN) en zijn officieel training partner van Bentley Institute.

Visie en Strategie

Lees meer #

Procesoptimalisatie

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Analyse & Advies

  De wereld verandert snel en wij helpen onze opdrachtgevers om mee te ontwikkelen. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van infrastructurele netwerken, technologie, geodata en ketenprocessen creëren we nieuwe inzichten en geven we praktische adviezen. Wij combineren mens, data en software. Hiermee helpen we onze opdrachtgevers om makkelijker keuzes te maken, efficiënter te werken en inzicht te geven richting stakeholders. Samen verleggen we grenzen, springen we in op kansen en creëren we vindingrijke oplossingen voor de hedendaagse uitdagingen.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement