| KLIC-Direct

In één portaal eenvoudig KLIC-meldingen aanvragen en automatisch de beschikking hierover krijgen.

KLIC-Direct

Met onze webapp kun je eenvoudig KLIC-meldingen doen a.d.h.v. zelf te tekenen of te importeren graafpolygonen inclusief automatische kostenberekening.

KLIC-Direct in actie

Demo aanvragen

Zelf KLIC-Direct uitproberen? Vraag een demo aan en wij maken vrijblijvend een proefaccount voor je aan.

Vraag een demo aan

CROW500

KLIC-Direct is onderdeel van onze keten-dienstverlening in relatie tot CROW500 en Veilig graven. Binnen no-time compliant aan CROW500 en WIBON.

Lees meer

Het proces in beeld

Na bevestiging van de aanvraag door Kadaster converteert KLIC-Direct de dataset automatisch. Met de ingebouwde GIS-viewer kan op basis van GPS en de beschikbaarheid van 4G op locatie de data live geraadpleegd worden. Ook kan deze gedownload worden in de meest gangbare CAD/GIS bestandsformaten zodat u deze ook altijd fysiek beschikbaar heeft in het veld.

Wij maken het aanvragen en inzien van een KLIC-melding simpel en eenvoudig in 3 stappen: aanvragen, converteren en raadplegen.

Voor adviseurs, ontwerpbureaus en grondroerders

Na het bevestigen van de KLIC-melding (oriëntatieverzoek of de graafmelding) wordt deze  door het Kadaster automatisch door KLIC-Direct verwerkt en beschikbaar gesteld in hetzelfde SaaS-portaal om in het veld te raadplegen.

U wordt geattendeerd op eventuele Eis-voorzorgsmaatregelen en EV’s, bijlagen en downloads worden overzichtelijk weergegeven.

In het veld kan de KLIC-melding via een tablet op basis van GPS en 4G worden getoond, kan er gemeten worden en kunnen bijlagen ingezien worden.

Digitaal archief

KLIC-Direct beschikt over een digitale archieffunctie. Vanuit dit archief kan direct worden doorgeklikt naar de betreffende KLIC-dataset. Ideaal voor inventarisatie en schouwwerkzaamheden.

Wil jij ook eenvoudig KLIC-meldingen aanvragen en beheren? Neem dan snel contact op via het onderstaande formulier.

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement