Veilig graven

Binnen no-time compliant aan CROW 500 en WIBON

#

Veilig Graven

Binnen no-time compliant aan CROW 500 en WIBON

Vanaf 1 januari 2022 is de graafketen verplicht om te voldoen aan de graafrichtlijn CROW 500, met als doel om schades aan kabels en leidingen te voorkomen. Veilig en schadevrij graven is een ketenverantwoordelijkheid en kent vijf fases waarin alle betrokken partijen hun eigen rol en verantwoordelijkheden hebben.

The People Group helpt je om aan de eisen van CROW 500 en WIBON te voldoen. Ons team van ervaren specialisten is toegewijd om opdrachtgevers hierin volledig te ontzorgen. Of je nu net begint na te denken over de naleving van CROW 500 of al goed op weg bent, The People Group helpt je volledig compliant te worden.

Onze diensten

 • Wij leveren een risicokaart, maatregelenplan en werkinstructie;
 • Implementatie van aangepaste werkprocessen door middel van training en instructie binnen uw organisatie;
 • Beschikbaarheid van relevante informatie voor de graafploeg;
 • Onze LiDAR TO GO app voor het digitaal inmeten van data tijdens lokalisatie (proefsleuven);
 • Toolbox-meetings gericht op het voorkomen van graafschades;
 • Eendaagse training met certificaat voor medewerkers om graafschades te voorkomen.

 

Data Services

Lees meer #

Digital Twin

Lees meer #

Visualisatie-oud

Lees meer #

Geodesie

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Data

  Data draagt bij aan de ruimtelijke en infrastructurele totaaloplossing die wij bieden. Wij verbinden mens, data en software tot betrouwbare en slimme oplossingen. Het gestructureerd en gestandaardiseerd vastleggen van data is van cruciaal belang om fouten te voorkomen en data goed te kunnen benutten. Voor het vastleggen, controleren, uitwisselen en het optimaal benutten van kwalitatieve geodata bieden wij diverse diensten en producten. Van geodesie voor het inmeten en verzamelen van data tot geautomatiseerd netwerkontwerp voor het ontwerpen van een optimaal netwerk met minimaal handwerk. Maar ook 3D visualisatie om data tot leven te brengen en stakeholders te overtuigen. Wij zorgen ervoor dat geodata makkelijker is te verkrijgen, interpreteren en gebruiken waardoor data onze opdrachtgevers in de dagelijkse praktijk helpt.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement