Ontwerpsoftware voor warmtenetten

Bespaar tijd, geld en rework met onze ontwerpsoftware voor warmtenetten

#

GSD - Heat

Bespaar tijd, geld en rework met onze ontwerpsoftware voor warmtenetten

Raakvlakken in beeld

De routes worden afgestemd op de omgeving, raakvlakken met andere kabels en leidingen en infrastructuur worden zoveel mogelijk vermeden. Wanneer die wel optreden worden ze in beeld gebracht in de ontwerpsoftware zodat je hier handmatig aanpassingen aan kunt doen. De resterende raakvlakken worden overzichtelijk weergegeven in een raakvlakkendossier.

Minder tijd

De software genereert op basis van de aanwezige info en de opgegeven voorkeuren automatisch een warmtenet ontwerp. Je kan het ontwerp volledig naar eigen inzicht aanpassen, maar door slim gebruik te maken van de teken en rekenkracht van het algoritme veel tijd besparen.

Consistente kwaliteit

De software laat je in 1 overzicht de verschillende informatielagen zien zoals KLIC, bomenkaarten en bodemrisico’s. Omdat jij minder tijd nodig hebt voor het repetitieve werk kun je meer tijd steken in de complexe vraagstukken en risico’s die meer onderzoek vragen. Bereik meer in dezelfde of minder tijd!

Flexibel

De software kan omgaan met KLIC data, input uit bestaande tekeningen en GIS data. De gegenereerde ontwerpen zijn makkelijk te exporteren en in andere software pakketten verder te bewerken.

Gemakkelijk in gebruik

Onze software is ontwikkeld in samenwerking met engineers. Praktijkervaring en gebruiksgemak gaan in onze oplossing hand in hand. Daarnaast hoef je onze software niet te installeren en is hij te gebruiken vanuit elke browser.

Stappenplan

In onderstaande stappen leiden we je door het proces heen.

1. Clash detectie

Krijg inzicht in de omgeving door verschillende lagen te combineren.

2. Automatische stuklijst

Genereer automatisch stuklijsten op basis van je ontwerp.

3. Krachtig ontwerp algoritme

De software tekent het warmtenet automatisch en rekent direct de belangrijkste aspecten door.

4. Zonder installatie te gebruiken

Onze software draait in de browser, iets installeren is niet nodig.

Data Services

Lees meer #

Data Transformatie

Lees meer #

Visualisatie

Lees meer #

Geodesie

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Software en Automatisering

  Met onze passie voor technologie en de ruimtelijke omgeving vinden we nieuwe slimme tools uit. Dit resulteert in software die onze opdrachtgevers helpt om efficiënter te werken en te versnellen. We implementeren bestaande tooling of creëren samen met onze opdrachtgevers innovatieve maatwerk applicaties. Daarbij zijn we continu alert op nieuwe kansen, trends en mogelijkheden binnen de technologie en onze sector. Wij helpen onze opdrachtgevers om te innoveren met nieuwe software en daarbij zetten we alles op alles voor het beste eindresultaat. Van idee tot conceptontwerp, ontwikkeling, implementatie en doorontwikkeling.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by people Privacystatement

  Vertalen »