Ontwerpsoftware voor warmtenetten

Bespaar tijd, geld en rework met onze ontwerpsoftware voor warmtenetten

#

GSD - Heat

Bespaar tijd, geld en rework met onze ontwerpsoftware voor warmtenetten

Met behulp van onze parametrische ontwerpsoftware maak je als ontwerper in minder dan een uur een schetsontwerp voor een warmtenet. De software neemt hierbij het tekenwerk en rekenwerk uit handen, dimensionering, warmteverlies en drukhuishouding worden automatisch doorgerekend en visueel weergegeven in je ontwerp.

De software tekent automatisch warmtenetten op basis van jouw input en de omgevingsdata. Hierbij wordt rekening gehouden met de inpasbaarheid in de ondergrond op basis van verschillende databronnen zoals de KLIC en overige topografische kaarten zoals de BAG. Het ontwerp wordt automatisch vertaald in een stuklijst, waarmee snel een realistische kostenraming te maken is.

Pas je iets aan in het ontwerp, dan wordt de stuklijst en de dimensionering van het net automatisch bijgewerkt. Hiermee helpen we je om je opdrachtgevers sneller inzicht te geven in realistische kosten voor een aan te leggen warmtenet en zorgen we dat jij als ontwerper meer tijd over houdt voor de uitdagende vraagstukken.

Meer weten over onze software? Kijk dan snel op GeoSmartDesign.com.

Data Services

Lees meer #

Data Transformatie

Lees meer #

Visualisatie-oud

Lees meer #

Geodesie

Lees meer #

Meer weten? Wij helpen graag!

  Software en Automatisering

  Met onze passie voor technologie en de ruimtelijke omgeving vinden we nieuwe slimme tools uit. Dit resulteert in software die onze opdrachtgevers helpt om efficiënter te werken en te versnellen. We implementeren bestaande tooling of creëren samen met onze opdrachtgevers innovatieve maatwerk applicaties. Daarbij zijn we continu alert op nieuwe kansen, trends en mogelijkheden binnen de technologie en onze sector. Wij helpen onze opdrachtgevers om te innoveren met nieuwe software en daarbij zetten we alles op alles voor het beste eindresultaat. Van idee tot conceptontwerp, ontwikkeling, implementatie en doorontwikkeling.

  Terug naar diensten

  Meer informatie?

  Ben je bijna overtuigd, maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar jouw vragen en uitdagingen. Wij staan klaar om je te helpen!

  Direct contact more
  #

  Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement