GeoFiber

Planning- en ontwerpsoftware voor glasvezelnetwerken

Meer informatie?

Waarom GeoFiber gebruiken?

Werk snel, slim en nauwkeurig

GeoFiber berekent automatisch het netwerk, de verdeelstations, de sleuftechnieken en huisaansluitingen. De engineer hoeft enkel het ontwerp te controleren en aan te passen naar eigen wensen.

Verhoog kwaliteit

Het algoritme berekent een netwerk aan de hand van gegevens van de huidige ruimtelijke situatie, kosten van materiaal en uitvoer, lengtes en door de gebruiker gespecificeerde beperkingen of wensen.

Borg domeinkennis

Ervaren engineers zijn schaars. Door gebruik te maken van GeoFiber wordt een netwerk altijd ontworpen volgens dezelfde standaarden en ontwerpregels. Hiermee wordt domeinkennis geborgd.

De kenmerken van GeoFiber

Sneller ontwerpen
Domeinkennis borgen
Validaties
Hoge kwaliteit

Iteratief ontwerpproces

Onze GeoFiber software omarmt een iteratief ontwerpproces. Dit betekent dat jij als ingenieur altijd aan het roer staat, met de vrijheid om ontwerpen te verfijnen en aan te passen. Door de directe feedback en validatie die GeoFiber biedt, kun je verzekerd zijn van een ontwerp dat zowel aan de uitvoerbaarheid voldoet als aan het programma van eisen. Het is een cyclische benadering die zorgt voor optimale resultaten bij elk project.

Koppeling met databronnen

Informatie is de ruggengraat van elk succesvol project. GeoFiber's vermogen om te integreren met externe databronnen - zowel ruimtelijk als niet-ruimtelijk - betekent dat je altijd toegang hebt tot de meest relevante en actuele gegevens. Of het nu gaat om ruimtelijke gegevensbronnen, databases of externe systemen, onze naadloze integratie zorgt ervoor dat je alle informatie binnen handbereik hebt. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie, maar zorgt ook voor beter geïnformeerde beslissingen gedurende het gehele ontwerpproces.

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement