Real Estate Viewer

Interactief vastgoed impressie & verkoopportaal

Meer informatie?

Waarom Real Estate Viewer gebruiken?

Alles in één omgeving

De Real Estate Viewer biedt jou de mogelijkheid om je vastgoedproject binnen één 3D omgeving tot in detail te presenteren. Statische visualisaties, animaties en projectpagina's behoren tot het verleden omdat de REV dit in zijn totaliteit dynamisch en interactief mogelijk maakt.

Van woning tot wijkniveau

Of het nu gaat om het fijnste detail of juist een grootschalig project, ieder detailniveau is mogelijk. De REV wordt opgebouwd door het samenbrengen van het 3D model en zijn omgeving, die gevoed worden met slimme data. Hierdoor hebben kopers direct een complete eerste indruk.

Binnen twee weken online

Snelle levering van jouw eigen dynamische Real Estate Viewer. We werken het 3D model en haar omgeving op naar het gewenste detailniveau en bieden een complete online applicatie aan. Zo heb je snel jouw vastgoedproject online beschikbaar.

De kenmerken van de Real Estate Viewer

Interactief
Hoog detailniveau
Volledige 3D beleving
Op ieder device

Op ieder schaal- en detailniveau

Dankzij de uitgebreide filters in REV krijg je een persoonlijk aanbod van jouw vastgoedprojecten, van woning tot wijkniveau. Bovendien is het mogelijk om koopopties mee te visualiseren, waardoor potentiële kopers een beter beeld krijgen van de mogelijkheden en jij sneller tot een verkoop komt. Laat ons je visie tot leven brengen en overtuig potentiële kopers met een indrukwekkende 3D-beleving.

Nieuwste technologie

Unreal Engine maakt het mogelijk om een volledig aangekleed 3D-model van het vastgoed te zien waarin de bezoeker zelf kan rondkijken of en bewegen. Bekijk vastgoed vanuit alle hoeken en windrichtingen, op ieder moment van de dag te midden van de realistische omgeving.

Snelle oplevering

Met REV hoef je geen tijd en geld meer te investeren in losse visualisaties, animaties en projectbrochures. Onze software is een all-in-one online verkoopoplossing. Dankzij de snelle oplevering (± 10 dagen) en flexibiliteit vanuit Unreal Engine, is REV geschikt voor elk projecttype. De visualisatie kan ook eenvoudig naar Virtual Reality worden omgezet, waardoor de beleving van jouw vastgoedproject nóg realistischer wordt.

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement