Woningzoeker

Ontdek moeiteloos je droomhuis

Meer informatie?

Waarom Woningzoeker gebruiken?

Zoekfilters op maat

Maak gebruik van zelf in te stellen zoekfilters, bekijk zoekresultaten en ontdek in een oogopslag jouw droomwoning.

Alle aanzichten bij elkaar

Met realistische 3D-visualisaties en plattegronden bekijk je projecten van uit alle hoeken. Hierdoor mis je geen enkel detail.

Perfecte gebruikservaring

De woningzoeker is perfect in te passen in bestaande projectsites. Daarnaast zijn programma's van derden naadloos te koppelen.

Kenmerken van Woningzoeker

Interactief
Hoog detailniveau
Volledige 3D beleving
Op ieder device

Gebruiksvriendelijk

Een belangrijk element van de woningzoeker is de fijne gebruikerservaring. Binnen de woningzoeker is het actuele aanbod van jouw vastgoed binnen een oogopslag zichtbaar, kunnen gebruikers gericht filteren op essentiële criteria als locatie, prijs aantal slaapkamers of voorzieningen, en zijn de belangrijkste details van woningen of ruimtes gemakkelijk te vergelijken.

 

Vanuit alle hoeken

Binnen onze Woningzoeker krijgt de gebruiker de mogelijkheid om jouw vastgoedobject vanuit alle gewenste hoeken en standpunten te bekijken. Voor gestapelde bebouwing integreren we ook de verdiepingen, zodat alle ruimtes duidelijk in beeld worden gebracht. Op deze manier bieden we een complete en gedetailleerde kijk op je vastgoed, waardoor potentiële kopers of huurders een beter begrip krijgen van de beschikbare ruimtes en de mogelijkheden die deze biedt.

Onze werkwijze

Een kenmerk van onze één-model-aanpak is de naadloze overgang van onze verschillende producten. Zo is onze woningzoeker perfect vergelijkbaar met onze andere producten, zoals artist impressions of animaties. Deze aanpak helpt ons met het presenteren van verschillende producten in exacte dezelfde visuele context. Daarnaast is de flexibiliteit bij het verwerken van aanpassingen, opmerkingen en toevoegingen een toegevoegde waarde van onze aanpak. Door te werken met een enkel model kunnen wij snel en efficiënt wijzigingen doorvoeren en producten toevoegen waar dit gewenst is.

 

Onze werkwijze

Meer weten? Wij helpen graag!

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement