The People Group neemt on-site engineering over van QING

The People Group neemt on-site engineering over van QING

Nieuwkuijk, 18 april 2023 - The People Group, een full service dienstverlener op het gebied van Software, Projects en Consultancy, heeft op 10 april 2023 een divisie van QING overgenomen en betreedt daarmee de industriële markt. QING is een engineering bedrijf dat duurzame oplossingen levert aan haar klanten en partners. De overgenomen divisie is gericht op on-site engineering en bestaat uit 30 engineers en specialisten.

  • engineering
  • industrie
  • overname
  • 17 juni 2023
  • 2 minuten leestijd

Toetreding industriële markt

"Dankzij de nieuwe kennis en vaardigheden die we hebben aangetrokken, kunnen we nu de industriële markt betreden en onze dienstverlening verbreden. We bieden huidige en nieuwe opdrachtgevers in deze sector totale projectontzorging dankzij geavanceerde software, technologische kennis en menskracht", aldus Bas van Laar, algemeen directeur van The People Group.

Opdrachtgevers beter én breder bedienen

"We zijn ervan overtuigd dat deze stap de divisie in staat stelt om onze opdrachtgevers nog beter te bedienen door de grotere slagkracht en het multidisciplinaire karakter van The People Group", aldus Bart Visser, mede-eigenaar van QING.

Over The People Group

The People Group werd in 2008 opgericht als projectenbureau en heeft sindsdien haar activiteiten uitgebreid naar full service dienstverlening op het gebied van Software, Projects en Consultancy. Het bedrijf heeft kantoren in Nieuwkuijk, Utrecht en Almere en heeft haar internationale activiteiten uitgebreid vanuit kantoren in Spanje (Valencia) en Duitsland (Düsseldorf). Het bedrijf is toegewijd aan verdere internationalisering en groei.

#

Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement