Epic Training Partner

Voor wie?

(Semi-) Overheid

Complexe data inzichtelijk maken en beheren, en analyses en simulaties uitvoeren. Breng ruimtelijke objecten en vraagstukken samen tot een Digital Twin.

Architectuur, techniek en bouw

Realistische visualisaties en interactieve applicaties voor (landschaps-) architecten, bouwkundigen of BIM engineers, Van schetsontwerp tot technische uitwerking.

Vastgoed

Vastgoedplannen zien en beleven. Door gebruik te maken van real-time VR technieken geef je toekomstige plannen een realistische beleving.

Hoe trainen wij?

Klassikaal
Online
Consultancy
Maatwerk

Unreal Engine 5 basistraining

Leer de fundamenten van Unreal Engine 5. Beheers de game-engine en haar krachtige tools om snel en eenvoudig verbluffende 3D beelden te creëren. Leer de nieuwste real-time technieken om prachtige scènes voor je professionele portfolio te creëren.

Bekijk training

Twinmotion basistraining

Maak snel en efficiënt impressies, animaties en virtuele belevingen van je 3D project. Met Unreal Engine 5 als onderliggende engine biedt Twinmotion met een toegankelijke interface en eigen bibliotheek veel mogelijkheden om jouw project te visualiseren en te beleven.

Bekijk training

Meld je aan voor een training

Met een passie voor visualisatie en Unreal Engine, is Christian trots gecertificeerd door Epic Games om hoogwaardige trainingen te verzorgen. Hij staat klaar om je te begeleiden in Unreal Engine.

    #

    Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement