Unreal Engine trainingen voor professionals

Unreal Engine trainingen voor professionals

De digitale wereld evolueert met enorme snelheid en organisaties staan voor de uitdaging om te werken met steeds complexere (openbare) data. Wij geloven dat de kracht van visualisatie hierbij cruciaal is. Dit is waar Unreal Engine in beeld komt. We spraken met sales manager Bert Straver, die inzicht gaf in waarom The People Group heeft gekozen om Unreal Engine trainingen aan te bieden en hoe zij dit doen.

  • 16 november 2023
  • 4 minuten leestijd

Vanwaar de beslissing om Unreal Engine trainingen aan te bieden?

“Steeds meer organisaties maken gebruik van sterk uiteenlopende publieke of eigen databronnen van verschillende leveranciers om hier analyses mee te maken. Op zich is dat niets nieuws, maar de wijze om de uitkomsten van analyses op een professionele en hedendaagse manier te presenteren is weer een heel ander verhaal.

Door gebruikmaking van Unreal Engine (of Twinmotion) ben je in staat om zaken op een levensechte manier binnen een virtuele omgeving te presenteren waardoor je stakeholders een realistische inkijk kunt geven in een bestaande of nieuwe situatie. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwbouwwijk, een aan te leggen rotonde, een verbeterplan voor een wijk of buurt waarbij buurtbewoners inspraak hebben, een simulatie van nog te plaatsen windmolens en de effecten hiervan op de omgeving of de aanwezigheid van flora en fauna in een bepaald gebied. Een goede visualisatie zegt meer dan een dik rapport en helpt mensen inzicht te geven waarop ze een gedegen en weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Vanuit onze Academy verzorgen we nu al trainingen in MicroStation, OpenRoads Designer, Optimize NLCS en MicroStation 3D. De Unreal Engine basistrainingen vormen een waardevolle aanvulling op onze bestaande aanbod. Hiermee kunnen we onze klanten helpen om een stap verder te komen in hun interne dienstverlening.”

Wat zijn de voordelen van onze trainingsaanpak?

“We kunnen putten uit een inmiddels jarenlange ervaring in het geven van uiteenlopende trainingen. Binnen onze Academy zetten we uitsluitend gecertificeerde trainers in van de desbetreffende softwareproducten.

 

Maar waar we ons echt in onderscheiden is dat we veel tijd besteden aan de klantvraag aan het begin van het traject. Daarbij kijken we naar de wensen van de klant en vertalen die naar een training op maat. Hierdoor voorkomen we verrassingen en bieden we een training die 100% aansluit op de behoefte.

 

Bij Unreal Engine bieden we in combinatie met de training ook maatwerk/consultancy op locatie aan. De trainer die de basistraining heeft verzorgd komt dan bij de organisatie langs om ter plaatse instructie te geven en/of mee te werken aan een project wat de klant wil uitvoeren. We kunnen ons dan 100% focussen op de klantbehoefte en in de eigen omgeving kennis overbrengen.

 

Dit concept hanteren we nu ook al bij een aantal van onze andere trainingen en dit blijkt een goede overgang van theoretische kennis naar praktische toepassing.”

Wil jij leren werken met Unreal Engine?

Schrijf je nu in voor de basistraining van Unreal Engine of Twinmotion en verbeter je skills. Tot snel!

Meer weten?

#

Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement