Hoe is het om stage te lopen bij The People Group?

Hoe is het om stage te lopen bij The People Group?

Dylan Douwes (23) startte in september zijn afstudeerstage bij de afdeling Marketing van The People Group en verwacht in februari 2022 af te studeren. We vroegen Dylan hoe zijn stageperiode hem tot nu toe bevalt en wat zijn toekomstplannen zijn. Lees hieronder meer.

  • afstuderen
  • stage
  • 23 november 2021
  • 4 minuten leestijd

Welke opleiding doe je en wat zijn de dingen die je zoal leert?

Ik zit nu in het laatste jaar van de opleiding ICT & Media Design aan Fontys Hogeschool in Tilburg. Hier leer ik hoe je ICT-gebaseerde mediaconcepten bedenkt, waarmee je de beoogde boodschap aan doelgroepen kan overbrengen. Ook leer ik het produceren van gebruiksvriendelijke applicaties aan de hand van vakken zoals Strategy & Concept, UX/UI, Development en Data Science. De theorie die ik tijdens deze vakken toe eigen breng ik in de praktijk door interessante opdrachten voor verschillende bedrijven te doen.

Hoe ben je terecht gekomen bij The People Group?

Afgestudeerde studenten vanuit ICT & Media Design eindigen vaak als UX/UI designers of front-end developers. Ik wilde persoonlijk juist meer leren over online marketing, wat maar een klein deel van mijn opleiding betrof. Er kwam toen een kans om dit te doen bij The People Group.  Wat me vervolgens over de streep trok, was het feit dat het bedrijf opereert in de Civiele Techniek en dat ik kon gaan leren over de klantzijde van marketing. Die ingewikkelde technische branche en de overstap van bureauzijde naar klantzijde waren uitdagingen die ik graag aan wilde gaan.

Wat hoop je nog meer uit je stageperiode te halen?

Ik hoop vooral mezelf door te ontwikkelen op gebieden zoals SEO en de meer strategische aspecten van online marketing. Ook zou ik het mooi vinden als het product dat ontstaat uit mijn afstudeeropdracht straks in de praktijk gebruikt wordt. Maar bovenal wil ik nu veel leren van de ervaren collega's om me heen en natuurlijk succesvol afstuderen.

Net zoals Dylan stagelopen bij The People Group?

Dat kan! Wij zetten regelmatig vacatures uit voor stages. We bieden ieder jaar plekken voor stagiaires binnen (onder andere) de opleidingsrichtingen Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Marketing & Communicatie, HR en Bouwkunde. Wil jij je plek alvast reserveren? Stuur dan een mail met jouw motivatiebrief en CV naar customersales@thepeoplegroup.nl.

Meer weten?

alt
#

Driven by technology Created by peopleJuridische informatiePrivacystatement